|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Da li bi neko od kolega mogao da mi objasni da li je moguce ovo uraditi? Na jednom ritmu sto sam pronasao (vidi moj zadnji demo), bass i kontra gitara su uradjeni super, i tako nesto sam oduvek zeleo da imam na yamahi ali ne u sklopu ritma nego kao solo boje, da se mogu zezati malo sa manuelnim sviranjem bassa i kontre. Zanima me kako bih mogao te boje koji su inace elementi u ritmu izvuci i snimiti kao boju ili registraciju (ako je od dve boje pravljeno). Kada udjem u mixing konzolu vidim koje su to fabricke boje, ali bih zeleo da ih snimim sa svim efektima koji su nabudzeni na tim bojama. Nadam se da shvatate sta me zanima, i unapred se zahvaljujem na odgovoru ako neko zna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Pa brate samo prepises parametre koji koriste te boje u ritmu... efekat moze i onako samo jedan da bude "odredjeni" ... mixing consola i precrtaj... onda nadji boje odredi na r1 i r2 i opet mixxc... i prepisi... drukcije na kljavi ne ide...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ma to bi vec nekako i znao, ali bojim se da nema jos neka caka gde treba obratiti paznju (ako je nesto dirano u eq itd...). To vec ne bi znao skontati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Pa isto prepisi i eq ako je nastiman...
Druge nikve cake nema... znaci nadji eq i barkaj onda mixing cons.. dugme i on ce ti prebaciti na ritmicki eq... i onda imas svaku traku extra, i uzmes prepises ako je dirano i onda samo namjesis na r1 i r2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Epa kolege ima jos parametra koji su najbitniji kao sto su Akcenat , duzina trajanja note , napad na notu i normalno dinamika .... to je to
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|