|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zna li ko kako prebaciti boje s jednog aranžera na drugi,putem midi kabla!!
hvala ![]() Promijenjeno od Sejox (22.10.2009 u 22:44 sati) Razlog: Prebaceno iz cekaonice;promijenjen naslov teme. |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@casio wk-3300
Zamolio bih te da konkretizujes pitanje i da ne postavljas ovakve totalno uopstene i nejasne teme. Dakle,prebacivanje boja sa KOJEG aranzera na KOJI....Korg-Korg,Roland-Roland, Yamaha-Yamaha....modeli,marke....itd. Obrati malo paznju,jer koliko vidim pravis greske,a BAN ti visi nad glavom. Pripazi malo i budi oprezniji....nismo djeca,a meni djeluje zaista neozbiljno. Tema ce biti jos neko vrijeme u cekaonici,i ako pitanje ne bude konkretno, ide u brisanje. |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Joj Sejo brate...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Ne razumijem Emire?....ili sam mozda umoran.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Poslao sam PP... U pozitivnom smislu sam mislio naravno...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ispričavam se..
dali postoji opcija prebacivanja boja ili ritmova sa casio wk 3300/3500/3700/3800 prebacivat na roland e-16 i kako!! hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
@Emir Totic
Sve je u redu,naravno.Nisam ni mislio drugacije. ![]() Ali,imam osjecaj da pojedini clanovi otvaraju teme,samo da bi nesto pisali. Ili se varam.... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Dobijam dojam da ovaj forum nema smisla sto vise funkcionise ?? Mozda se i varam ? Kad naleti ovako pitanje..... Ovo sto si pitao druze nije moguce, to ti dodje kao kad bi hteo da uzmes unutrsnje organe od neke babe i dede i da TO IMPLATIRAS U KRAVU to mu tako dodje nekako. Ovo moderatori u LOCK
|
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Pa to i gledam, ja cesto napisem nesto sto nije u vezi sa muzikom, al ima puno ljudi koji nemaju nimalo obzira prema sajtu i radu administratorima... Opet, vi ste tu da ispravite svaku nashu fleku, a Boga mi ima ih poprilicno...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
@CASIO WK-3000
Takvo što nepostoji...zato što svaka marka klavijature ima svoj modul zvukova,ritmovi bi se več mogli nekako prebacit,ali kopirat sve boje sa Casio na Roland,ili neku drugu firmu i obratno...to je nemoguče. Moguče je semplirat cjelu klavijaturu pa koristit semplove,ali direktno prebacivanje preko kabla ili sl. to nejde.
![]() |
Favoriti |
|
|