|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bok drustvo!
Sviram psr 3000... Glavni izvor memorije mi je USB stick, a karticu smart media nemam.Znalo mi se desiti da mi klava USB neće učitati,,,pa nakon par pokušaja učita. Kao što rekoh, sve što imam mi je na USB-u, bila bi velika drama da dođem na svirku a neće učitat USB... Smart mediu card tražim već dugo vreme, al svi samo pričaju da se to više ne proizvodi i da nema u prodaji,,znam da je bila skupa al kupio bih je... Zašto su napravili slot za memorijsku koja se ne proizvodi i da je nema u prodaji??
Sledeći član vam se zahvalio b.o.Y.c.h. ČK za ovaj koristan post: | caka012 (17.04.2009) |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi ne znam za kartice mi u radnji imamo Yamahe,ali ne i kartice,ali sto se tice Usb,najbolje da uvek imas 1 ili 2 u rezervi sa istim podatcima za ne daj boze,tako ja npr. isto imam za PA800,a kod Usb stikova je problem sto to sklapaju Kinezi i nepouzdani su a drugi problem je brzina protoka podataka,npr. u radnji imam Tyrosa 2 i 3 i nece upste da citaju Usb stik od Transcenda koji ima poprilicnu brzinuu,a ostale hoce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
pre par godina dok sam kupio yamahu imali su i kartice, al ja meni tada memorijske i USB-evi nisu zadavali razliku, a pošto sam dao zadnju paru za klavu nisam ni razmišljao o kupnji memorijske, te se mi sada javio taj problem...danas tražući te kartice,ko da su u zemlju propale
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
@boych
Ja imam i smart media card 64MB i stick od 4GB al pravo da ti kazem nije lose da radis dupli backup, na jedno i drugo da imas te podatke. Ako mislis da te zeza USB ili nece da ocita podatak a ti stisni REGIST BANK da ti ponovo pokrene informacije konekcije. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Možeš naručiti u Yamaha centru u Istočnom Sarajevu.Ja sam naručio SM card 128 MB i dobio poštom,platio 35 eura.Možeš ih naći na netu pretraživačem.Ima na njihovom sajtu kontakt br. telefona.Nadam se da administratori neće praviti probleme oko ovoga.Ne reklamiram nikoga,želim da pomognem mladom kolegi.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Ipak mislim da je bolje da si kupis Adapter.Adapter kosta 15 eura a Kartica za njega manja, od128 mb kosta takodjer 15 eur.ima i ima je svugdje kupiti u naj obicnijim foto radnjama.Adapter je potpuno identican jednoj smart medija karti i kao takav se bez problema i koristi .Ja takvo nesto koristim na Korg Lee.
Mozda ovakva informacija nekom ko nezna za ovo pomogne i evo slikano kako to izgleda. Promijenjeno od smt2 (13.12.2010 u 06:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja Vam se zahvaljujem...Ovo sa adapterom mi zvuči zanimljivo pa ću probat to potražit..
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Smart Card nabaviti u ex yu je izgleda stvarno prolematicno.
Ne znam zbog cega jer ta karta se koristi i u nekim foto aparatima. Boych ako ti je problem nabaviti smart card,javi mi se na pp. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Kolega,imao sam isti problem,a tome sam obavestio sve zainteresirane pre 2-3 mjeseca na ovom f.dakle foto aparati Fuji i Olimpus su koristili smart media kartice i radjene su od 4 do 128mb.Ja sam na poklon dobio jednu od 8 i 128mb.tu malu poklonim jednom drugaru a sebi ostavim ovu,rade i jedna i druga.Inace,prprodavci traze za karticu od 128mb i do 6o eura.Ti lijepo otidji na neki sajt od fotografa pa ces tamo naci toga gomilu,jer to malo ko vise korist,ja sam cak nasao tipa iz Dubrovnika koji je poklanjao i aparat i SM od 32mb.Srecno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pozzz.svima zanima me smart media card. za yamahu imam od korga Le, e sad me zanima ono sto pise na yamahi 3.3v , a ova je od 5v dali to se smije ubacit u yamahu.
![]() |
Favoriti |
|
|