|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Kao sto naslov kaze, na zvanicnoj stranici Native Instruments mozete besplatno preuzeti KOMPLETE 7 PLAYERS sa oko gigabyte materijala.
Kada otidjete na zvanicnu stranicu NI-a, -Products > Komplete Instruments & effects > Bundles > Komplete 7 Players Enjoy! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rondzo4life za ovaj koristan post: | momo (03.09.2010) |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
hvala za info drug rondzo
![]() jel moze neko da uploduje ovo na forum ?? ![]() ![]() mala shala sabajle ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Grandia,
nema na cemu! Steta da se neiskoristi kad ljudi nude za DZ. A poznavajuci NI, tesko da nevalja. Ajde ako neko instalirao ovo neka napise utiske. Ja sam samo rezervisao serial i skinuo instalacioni fajl, jer sam u procesu sastavljanja kompa. Poz, ovako sabajle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
da sam kod kuce instalirao bi ga odmah al, eto nisam
![]() takodje nemam mnogo iskustva sa NI produktima, osim malo FM7 koji je za mene superiska i radi bez ikakvih problema. a ostali produkti su mi malo "cudljivi" sto se dizajna tice ... ne znam kako da objasnim - nisu bas jednostavni za rad ... takodje sam instalirao odavno NI KORE i samo problemi sa njim, neke greske u library i ne nadje sve boje/samplove a ne secam se vise koliko mb sam instalirao i sve za djabe ?! primer FM8 - malko sam ga testirao, neka bude da je zvuk kvalitetniji od FM7, al dizajn softwarea je da se obesis ... to je moje misljenje PS: jeste zeljko i kod nas se kaze "sabajle" ![]() necemo ovde o tome da ne dobijemo kartone, al ima jos dosta reci, pogotovo ovaj "pozarevacki dijalekt" je zaheban, al tu je sigurno drug caka eksperta u tem ![]() Dodato: eto ja sam malo pre zavrsio download i instalaciju koja je sve ukpno oko 2 sata trajala i kostala me ca. 2gb na HD ... sumnjao sam vec da cu biti razocaran sa semplovima i tako je i bilo ... 2-3 dobrih drumkitova i 2 dobre gitare, 1 panflauta ... ostalo nije nista interesantno i za mene nekoristljivo jel su neke svemirske fantazije boje ... za kolege koje sviraju i gitare je sigurno interesantan guitar rig 4 sadrzaj paketa je: koreplayer kontakt 4 reaktor 5 guitar rig 4 za download je potrebna korektna emal-adresa na koju se pre downloada dobje link do downloada programa ... uz registraciju na sajta od NI dobija se i poruka sa serial-brojem .. momentalno ne mogu nista vise o paketu pisati, jel nisam se dosta s njim bavio ... pozdrav
![]() Promijenjeno od grandia (03.09.2010 u 23:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 500
![]() |
![]()
Gdje more se da se to dobije ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
druze, eto kolega rondzo je pisao na zvanicnoj stranici od NATIVE INSTRUMENTS ... to je pisao zbog toga sto je procitao pravilnik i tako je znao da je zabranjeno da se ovde na forumu pisu linkovi do drugih sajtova ...
to znaci da ti sam izgooglas a nije toliko tesko ![]() probaj da potrazis kao sto naslov kaze: NI komplete 7 players pa ces stici do tog sajta ... dali si procitao sta sam ja pisao? fajl je oko 1.6 gb i jos moras da skines neke update fajlove ... lako dostignes preko 2gb i 2 ipo sata download ![]() ps: ako nemas audio-karticu onda nema smisla da skidas fajl, osim ako planiras da uskoro kupis audio-karticu. ja cu uskoro da ubacim jednu presentaciju tih programa sa audio i video pozdrav
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Malo me zbunilo, na sajtu piše da je Free ali kad sam stavio fajl na download ima u nazivu DEMO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Nije full verzija... To je samo DEMO . Da imaju neku akciju i dele ovo za DZ ,sigurno bi im pukli serveri jer bi svi zivi ovo skidali...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
ja jos nigde nisam video da mi pise DEMO ... ipak je moguce ...
problem je u tome sto ja ne znam (josh ne) koje su razlike izmedju DEMO i FULL verzije ... iskreno, josh nisam probao nista ozbiljno osim da sam probao neke soundove ... znaci nisam probao da editujem i da sejvujem il da ubacim soundove iz neke druge dadoteke (library) koja nije dosla uz paket ... a 2 gb nije bas neki demo .. ili? takodje nisam dobio nikakvih upozorenja slicno "this was a demo, please make a registration of your version " a registraciju sam inace ucinio pre instalacije, taman falilo josh da me pitaju koj broj na cipelama nosim ![]() sta se uz update dobija nemam pojma, skinuo sam update al ih nisam instalirao a svaki program iz paketa odnosi josh po 200 i vise MB ... nadam se da se tu nalaze i neki dodatni soundovi/samplovi inace brisem ceo paket sa mog HD ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|