|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ucitao sam OS i resurse i ucitao nakon toga svoj radni set medjutim nije mi ucitalo semplove.U record kada udjem preko MULTISAMPLE svi semplovi su tu,ali nijedan ne moze da se cuje. Dok su u record,edit-u svi semplovi zamrznuti.
Takodje u sampling info pise ovako samples - 1413 drum samples - 395 multisamples - 69 RAM BANK: Bytes 134217728. Dodato: Kada pokusam posebno sempl da ucitam pojavi se prozor : Warning - sound loading was incomplete: some items are not found. Inace, oznacen mi je kvadratic PCM autoload, u preferences delu Promijenjeno od aleksandar031 (15.06.2012 u 15:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ako si isao na FORMAT klavijature (sa Pa2X_format.zip ),pa posebno ucitao OS pa posebno RESURSE - nece ti raditi dobro klavijatura. Ako ides FORMAT,moras onda da ucitas onaj fajl koji u sebi ima zajedno i OS i RES ( Pa2X_os_res_v202.zip) .
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
vex, ovako, ugasio sam klavijaturu i drzao intro 1, da bih ucitao os. polse toga sam resurse ucitao preko full resource restore i isao na execute i ugasio klavijaturu
a ne znam sta da radim sa ovim fajlom od preko 100mb? za sta sluzi on |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Znao sam da si tako uradio
![]() Ajde lepo opet INTRO 1 - pa odradi FORMAT onim malim fajlom Pa2X_format.zip kad zavrsi format ugasi klavijaturu opet INTRO 1 i onda izaberi taj veliki fajl OS+ RES i ucitaj ga... zavrsi to i ucitaj svoj set i sve ce raditi. Zakljucak- pogresio si sto si odvojeno ucitavao OS ,odvojeno RES.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo sad cu da probam da ucitam da vidim da li ce raditi
![]() Dodato: Ne vredi,isto sve. Samo se cuju fabricke boje, semplovi ne ![]() Dodato: ![]() Promijenjeno od aleksandar031 (15.06.2012 u 17:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
meni se to isto desavalo, ja sam vratio prethodni OS 2.01,i posle je citao i semplove...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
U mom Pa2x pro je zadnji operativni i po potrebi koristim 2 bekapa, jedan sa prethodnim resursima i jedan sa ovim zadnjim, gdje su odrađena određena proširenja boja i čitanja pa3 formata. Bilo koji da učitam, rade besprijekorno.Pokušaj da učitaš svoj bekap.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|