|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Gledam zivot, prolazi kraj mene
prolazi kraj mene ja ne mogu srecu da mu dam mladost moja bez voljenog vene bez voljenog vene kako mi je, to ja samo znam Ref. Verovah mu i sto nisam smela u zelji sam svojoj sagorela u zelji sam svojoj sagorela pa ne mogu da se mirim s' tim Verovah mu i sto nisam smela u zelji sam svojoj sagorela pa ne mogu da se mirim s' tim jer ga ljubljah srcem iskrenim Niko ne zna sta mi dusa krije sta mi dusa krije sta me muci iz dana u dan volela sam, sad voljenog nije sad voljenog nije kako mi je, to ja samo znam Ref. Svaki dan sam sve dalje od srece sve dalje od rece nije lako kad je covek sam dusa pati, on mi doci nece on mi doci nece kako mi je, to ja samo znam Ref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
C------D7-G--C--G7----C----
Gledam zivot, prolazi kraj mene C---G7----C---- prolazi kraj mene C----A7------Dm---D7----G-D7- ja ne mogoh srecu da mu dam C------D7-G-C-----G7----C--- mladost moja bez voljenog vene C-----G7----C--- bez voljenog vene C----Am---Dm--Am---D7-G kako mi je, to ja samo znam Ref. G---------------G7----C--- Verovah mu i sto nisam smela C---------G7--------C-- u zelji sam svojoj sagorela C---------G------------- u zelji sam svojoj sagorela G-----------C----D7---G--- pa ne mogu da se mirim s' tim |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | pradystyle (10.07.2013) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mnogo jaka pesma,i mnogo je trazena na tezgama u poslednje vreme.
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Pa sad, ne znam da li je tvoj post dvosmislen ili ne, ali dok sam ja aktivno svirao ova pesma se mnogo pevala, a Vida je bila i ostala legenda za sva vremena... Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
da,da slazem se u potpunosti sa tobom kolega gitar.pozzz
![]() |
Favoriti |
|