|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Nikako da napravim tacne terce,pogotovu Orijentalne skale,neke sam kupovao a neke ovde skinuo ali nisam zadovoljan dali neko zna gdje mogu nabaviti dobre terce.I sta mislite o Setu za PA od **********, kaze da ima dobre boje-dali je istina.Pozdrav za sve Korg-manijake.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako mislis da imas perfektnu tercu onda moras sam da ih napravis iz drum kita tako sto ces vuci sempl instrumenta umesto sempla druma i vec je pisano o tome samo prelistaj forum!Ja bi ti dao moje terce ili bilo cije druge da uzmes nece ti raditi kako treba jer u setu treba da imamo iste semplove na istom rednom broju da bi to radilo kako treba!Znaci prelistaj forum i nacices lepo upustvo kako se prave terce i zagrej stolicu i slazi!
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
sto se tice studio play druze stavicu samo par tackica ........ on uglavnom leti po netu i skida gde sta skine pa preprodaje, ili pak uzima od ljudi iz klavijatura, a da ti opise svaki svoj set nema pojma sta sve ima u njima on to tako na gmilu uvali pa ti vadi oci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ovo sa semplovima me dovodi do ludila, vec sam nesto uradio samo nemogu nikako da joj dam sve efekte,stavim npr. na B hall a na C echo a kad sviram necuje mi se na svim tipkama echo ili hall npr. 3 tona imaju efekt ostali ne.Bojim se da ceme zena napustiti,s posla na Korg,s Korga u krevet.Okrece se kolo srece.Mozda bi mogli otvoriti novu temu "Zena ili Korg"
Dodato:
A sto se tice setova hvala na odgovoru.Nedavno sam kupio SETove necete vjerovati na eBay,Na CDu samo smece nema cak ni priblizno sta ima ovde u download.Ja ne da vjerujem nego znam da Korg moze da zvuci fenomanalno i da sve zvuci onako kako treba bez samozavaravanja sa efektima.Zato me je interesovalo dali ima ista od onog seta,dali uopste neko ima ko nudi dobre setove za nasu muziku. Promijenjeno od vazdagazda (30.01.2009 u 15:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
cuj vazdagazda, sto se tice tih efekata, A i B su efekti za ritam a C i D za boju.. kad odes na menu-mixer tuning-fx send, tu mozes pojacavti i smanjivati efekte... pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
ovako, efekt nastimam kako treba i radi u soundu i tako je memorisano u performance samo sto u perf. nepostoji efekt na svim tonovima-totalno cudo jos nisam pronasao o cemu se radi.
Znaci c,d,e,f npr. imaju efekt a ostale da kazem tipke nemaju.
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
zar i to moze????
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|