|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.02.2009
Mjesto: Leva obala dunava direktno iz geta
Downloads: 246
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pomocu kog programa mogu da prebacim iz video u audio snimak,skidao sam neke spotove sa youtuba i sada bih hteo da mi bude u audio formatu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
imas milion tih programa na netu samo ukucas free sound recorder i skines koji hoces,instaliras ga i namestis da ti snima ono sto izlazi na zvucnike i to ti to,i nemoras uopste da skidas sa youtube,samo pustis pesmu i pustis program da ti snimi
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imas super converter, ako ti treba javi mi se na pp
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na google kucas youtube downloader. Prvi sajt koji ti izadje je njihov zvanicni downloader, besplatan. U njemu imas download, i konvertor u razne formate. Izmedju ostalih i u mp3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo ti jedan besplatan video to audio konverter:
Pazera Free Audio Extractor 1.3 Nisam ga probavao,ali vidim da ima preko 100 hiljada downloada.... Ukucaj na Google,onako kako sam napisao i probaj.Ima oko 2,5 MB. Da ti ne stavljam link,iako je besplatno.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
DVD Video Soft Free Studio - preko njega ne moras da skines video fajl na komp da bi izvukao mp3, vec kad otvoris program biras sta ces, mozes i direktno sa youtube-a da skines samo mp3,bez videa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Super video converter, koji je dell pomenuo, je free i prebacije sve moguce video i audio formate iz jednog u drugi...
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
imas i VideoGet on ti je univerzalan za sve fajlove (koliko je to moguce) plus moze da skida sa velikog broja sajtova klipove (naravno i da ih konvertuje u zeljeni format) cak i sa onih +18. Hehehehe
Pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|