|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.10.2008
Mjesto: Varaždin
Downloads: 97
Uploads: 3
Rekao HVALA: 28
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
![]() |
![]()
Želim nešto uzeti ali ne mogu se odlučiti . Znam kako radi sd5 ketron ( fini meki ritam, sve dosta jednostavno ali nema semplove i to me ubija ! sad sam nedavno svirao na korg pa 80 i nemože se ni mjeriti sa kvalitetom ritma od ketron sd5 . Dajte neki dobar savjet što uzeti , jer ipak su ovo arangeri višeg ranga.
p.s: kolega je ima audyu i crkla mu mjesec dana poslije izlaska garancije , prodao ju je u manje od pola cijene samo da se riješi . strah me malo dati više od 3000 eura , pa da mi ubrzo rikne . bilo je i problema sa softverom ..... a što se korga tiće , samo sam tvorničkog na kratko probao , nije me se baš dojmio ! Neznam kako radi kad se napuca . pa800- vele ljudi da je to pa2x samo u jadnijoj odjeći !!! ![]() ajde neki dobar savjet , što i kako ! trenutno imam novi korg m3, kojeg bi zamijenio i doplatio za pa2xpri ili audyu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
da sam ja na tvom mjestu ja bih izabrao pa2x..bolji je od pa800 sigurniji,na njega se niko ne zali kao sto sam cuo da se zale na pa800..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 373
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x
![]() |
![]()
Zale se na lampice!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.10.2010
Mjesto: BiH
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Pa80
Interesi: IT, Muzika
![]() |
![]()
Ja mislim da je bolje da uzmes novu masinu ! Pax2 ili Pa800 neces se pokajat.
Promijenjeno od namik (04.01.2012 u 18:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Nije mi jasno samo kako mozete da preporucite coveku neku klavijaturu, a nije ni rekao sta od klavijature ocekuje niti kakvu muziku svira, koliko ima poznavanja oko sredjivanja klavijature...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
daj objasnite covjeku zasto bi bilo bolje uzet Ketron/pa2x...
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za bilo koju vrstu muzike pa2x je najbolja po mom misljenju,zale se na ram da crkava na pa800,a pa2x ima moj ortak u bendu,radi da ne moze bolje biti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
@Zeljko
Pozdrav Care, jasam leteci svugdje pomalo Svirkam, cim budem u Gradu radio budem te pozvo na Picence... A sto se tice Terci nisam backo oko toga a Audya ima Sampler pa za to nije proglem imam Semplovane Terce iz Svih Tonaliteta pa ako ima tvoj Aranzer Sampler da ti posaljem Terce. Pozz! @aleksakorgpa500 Solo nije Proglem Audya ima Sampler a i Dobar Portamento u Program Edit znaci Ubacis sto ti je mila Volja, Semplovani Moss, Harmonike Mica Itd... @acakasper Kolega ja mislim da ti nepoznajes ni jednu niti drugu Klavijaturu, nebi bilo lose da Isprobas Pa2x i Ketron Audya pa onda da izneses tvoje misljenje. To bi pomoglo nasem kolegi da se Odluci pri Kupovini Aranzera.. Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nema ketron sd3 sampler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
@hrci
Kolega acakasper ne poznaje ništa, koliko ja vidim, već samo pokušava da sakupi postoove za download, iako mu to i ne vredi baš. Kako je krenuo, sakupiće postove samo za ban.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|