|  | 
| 
 | ||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... | 
|  | 
 | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  11.10.2009, 23:30 | #1 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  Cubase pluginovi 

Mogao sam utopit pitanje u neku od tema u kojoj se spominje ovaj program, al nisam znako u koju bi... Nisam do sada koristio Cubase, a "svi" ga koriste pa da probam i ja... Sad ga sk*d*m pa trebam preporuku koje VST plugin instrumente mi možete preporučit da "kupim"  ? | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:01 | #2 | 
| White Noise Registrovan/a dana: 20.08.2009 Mjesto: Skopje, Makedonija Godina: 34 
				 Downloads: 1324 Uploads: 32 Rekao HVALA: 15 

Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova

Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...  |   

Ja na primer koristim LM4 mark 1.0  za bubnjeve i Halion 2.0! Ustvari moglo bi se reci da ih ne koristim jer retko radim sa njima jer i neznam mnogo raditi to. Vise volim svirati uzivo! Imam jos neke VST instrumente pa ako ti trebaju javi mi u PM, dacu ti. Dodato: Pregledao sam ponovo ovo sto sam napisao pa zamislio sam se dali sam ti pomogao! Jer ti trazis VST instrumente ili Plug-ins efekte? Promijenjeno od Ace (12.10.2009 u 00:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:22 | #3 | 
| Godfather |   

NI Komplete, Steinberg sve shto nadjesh, Vienna. That should do the trick...   
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:24 | #4 | 
| Veliki prijatelj foruma Registrovan/a dana: 05.03.2009 Mjesto: BEC, Kucevo Godina: 52 
				 Downloads: 230 Uploads: 24 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova

Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010 Interesi: muzika, pc-igrice  |   

da kupis ...  ja sam (jeftino  ) kupio pre 2 dana KORG LEGACY (nazalost bez M1) i katastrofalno dobro zvuci! kad bidnem imao vreme ubacit cu neki demo gde se cuju boje tog VSTi. a najbolje je da do sada uopste nije crko, ni u STANDALONE ni kao VSTi a takodje sam kupio(!?) CUBASE 5 portable sa ca. 70 mb ... nisam ga jos dobro testovao al bit ce i to ... inace ne kupujem VSTi kad ih ima i onih koji su stvarno besplatni i kad ima da se skidaju za free. drug vaxter zna za taj sajt. jednom sam pisao o njemu ... VSAMPLER bi isto svako trebao imati ko koristi VSTi ... download free u netu ... koje bi ja stvarno kupio su SAMPLETANK2 il 2.5 od IK ... cene su od 150 - 300 evra ... NI ABSYNTH5 je isto dobar, 180,-- ako se ne varam uzeo si 0404? da nisi tu dobio neki proteusx ili proteusx2.0 ? Promijenjeno od grandia (12.10.2009 u 00:25 sati) | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:30 | #5 | 
| Godfather |   

Ja vsampler nemam...   Vece djubre nisam probao... Symphonic Cube Vienna je za ne propustiti! Ko je nije testirao ne zna shta je propustio... 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:41 | #6 | 
| Odomaćeni član |   

motu machfive2, emulator x3, fm8, superior drumer 2, m1, omnisphere, atmosphere, kontakt 3 itd... ima ih mnogooo bre! sve extra i na kraju treba to smixati !!   ps. kazes nisi koristio cubase, pa sta god da si koristio vsti su za sve daw programe koji naravno podrzavaju VSTi.. poz 
				__________________ Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (12.10.2009 u 00:44 sati) | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:43 | #7 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  khm... 

ma sve meni treba, al pitao sam za instrumente...  Do sad, koji god program da sam isprobao sve bi skužio u roku odmah, al ovo.. Riješio sam midi konekciju ok i sad da isprobam audio, ne mogu dobit signal! Sa emu 0404usb hoću snimit mic... to se zove analog in u ostalim programima koje sam koristio, al ovdje piše inactiv.. Ništa mi nije jasno Branoy... Reason4 i Adobe Audition za mixanje i audio Promijenjeno od TomyCroSound (12.10.2009 u 00:44 sati) | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:47 | #8 | 
| Odomaćeni član |   

ides u cubase na devices pa dole skroz na device setup i pod VST audio System izaberes svoju muzicku kartu.. a konekcije mozes sam da pravis pod Devices i VST Conesctions..

__________________ Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:47 | #9 | 
| Veliki prijatelj foruma Registrovan/a dana: 05.03.2009 Mjesto: BEC, Kucevo Godina: 52 
				 Downloads: 230 Uploads: 24 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova

Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010 Interesi: muzika, pc-igrice  |   

tu si u pravu drug vaxter, al dzabe je dzabe   barem kao sampleplajer da se koristi  a onaj vienna symphonic: 500 mb i vise za jedan klavirce-sample? meni to vec suvise  bez sale, respekt za to drug vaxter, sigurno taj vst odgovara i drugu amadeus posto vi to malo profesionalnije radite, a za nas hobi-muzikanti su to nepotrebni softver ... a za cene ni da govorim, za te pare mozes nov auto da kupis  pozdrav | 
|   |   | 
|  12.10.2009, 00:49 | #10 | 
| Odomaćeni član |   

hahahaha GRANDIA nov auto           jasta! 
				__________________ Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) | 
|   |   | 
|  | 
 | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |