|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Zdravo kolege.
Imam problem sa Steinberg The Grand 2 VST instrumentom. Instaliran je, radi kao Standalone, ali nema ga medj VSTi u Cubase-u. Koristim Cubase SX2, jer mi SX3 baguje. Sta da uradim da bi se koristio kao VSTi u Cubaseu? Proverio sam, instaliran je u "Vstplugins" Pozz
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
neznam dali ima na sx 2 ali trebalo bi.
idi na Device>Plug-in information>Plugin patsh>add. tu pronadji folder gde ti je dll od tog Vst i pritisni ok. Zatim ides na update i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uradio sam to, ali i pre toga mi je stojao skroz na kraju liste TheGrand2 i TheGrand2ReWire - zuti.
I kada pokusam da ih otkacim, i idem UPDATE, opet se vrate na isto. Probao sam i sa ADD, i opet isto...
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Skoricu sam stalno imao problem sa tim VST-om i vise ga odavno ne koristim!Koristim Grand1 ili Bossendorfer i slicno!Slobodno mici to iz Hd-a da se ne patis
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Hvala druze, verovatno cu skinuti ovaj drugi Boss..kako vec
![]()
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
probaj da u grand2 folder nadjes fajlove koje na kraju imaju .dll
te fajlove (ako ih ima vise) kopiras (nemoj da ih pomeris!) u folder od SX2/VST ...npr: c:\programme\steinberg\cubasesx\vst .... to je jedino sta mi momentalno na pamet padne ... inace ne znam sta si pre instalirao? cubase il grand2 ? normalno bi trebao (ne mora) prvo cubase pa onda vst instrumente i plugins ... kod instalacije grand2 kompa te pita gde se nalazi vst folder il ga nadje sam ... ovi sitni vst instrumenti bez instalacije, potrebno je njih rucno u vst-folder ubaciti (zavisi dal je VSTí il plugin ... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma taj plug in svima pravi probleme
![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Naravno, prvo sam instalirao Cubase pa tek onda VSTi, sve to na svez Windows. Probao sam i ovo sto si mi rekao, ako ga ubacim u VSTPLUGINS u Cubaseov folder, ne ocitava ga, ako ga ubacim u podfolder SYNTHS, izbaci me iz aplikacije. Brisanje - skidam novi
![]() Hvala svima Pozdrav A sta kazes Marko da probam NI Akoustik Piano? Ne mogu naci linkove sa Bosendorfer i Grand 1?
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (22.09.2009 u 10:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imam i taj klavir ali ga nisam koristio
![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (22.09.2009 u 10:27 sati) |
![]() |
![]() |