|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]()
E,ovako desavalo mi se par puta da kada pritisnem recording dugme nista se ne desava,potom sam probao shift+recording,ni tada...prvi put je bila frka mislio sam da je otislo dugme,medjutim resetovao sam klavijaturu i sve je bio okej,jednom sam cak ugasio i upalio klavijaturu,opet je radilo,evo i veceras opet,uradio reset sve radi,da li neko zna u cemu je problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Prljav kontakt.
To se i meni na PA800 desava, npr ne radi VAR2, i za 3 dana proradi kao da nista nije bilo. Pozdrav
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]() ![]() Dodato: Ma cele noci sam se nervirao s njim,ali izgleda da je i ovde u pitanju mikro prekidac,evo sada radi,prvo nije hteo da radi dok je displej na gore,cim spustim displej radi...pa sad radi kako god da je displej namesten ... ![]() Promijenjeno od Sale-roland (09.09.2010 u 15:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Epa sad ti preostaje ili da nosis u servis i da ti zauvjek otklone taj problem. Ili da ostavis to tako, ako ne radi spusti ekrana, proradice pa ako otkaze skroz tek onda odneses u servis.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | mirandess (24.09.2010) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()