|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zamolio bih vas,da mi pomognete kako da podesim aranžer pa800 da kad prebacim jedan ritam u drugi tad mi na ozvučenje ,,pukne,, ali samo kod određenih ritmova -možda je stvar samo u efektu.
l.p. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Cekajte vi hocete kad promenite ritam da na ozvucenje se cuje ono "Cp" .... pucketanje ?!
![]() Ili ste mozda pogresili u pisanje, neznam zasto bi iko hteo to da se cuje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ne ,covek ima ocigledno problem ,kad prebaci sa jednog ritma na drugi...pukne mu na raglasu..to se i meni desavalo..to je ja mislim do seta bubnja..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.11.2009
Downloads: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
To se desava ukoliko taj sempl ili ti drumm kit nije dobar, ili mu treba vise memorije da ucita ritam sa tim drummkitom, da bi promenio ritam moras da zaustavis aranzer i onda prebacis ritam da ne bi doslo do pucanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kontam da je to logicnije ..... ali zasto covek pise nejasno, nabrzinu, ni tacke ni nista. Ocito bitnije je otvoriti temu nego jasno izneti svoj problem u nju. Pravilo br. 4 govori drugacije ali se nekako slabo postuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.11.2009
Downloads: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Kod mene se to desava samo kad hocu da promenim boju dok jos sviram, drumm kit mi nije nikad pravio probleme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Problem je do efekta na nekoj traci u ritmu ili upper-u. Smanjiti ili promeniti ga...
![]()
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2011
Downloads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Izvinjavam se ako nisam jasnije postavio pitanje za korga pa800.Nego problem je sledeči,ako sviram iz jednog ritma i prebacim u svirki na drugi ritam,znači da nikako ne stanem,onda se samo kod određenih ritmova pojavi u momentu greška,da malo ,,pukne,,na razglasu.Znam da sam svoj set sastavio od više različitih setova,možda je tu problem.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
@Nijaz, da bi otkrio gde je problem, iskljuci traku na koju sumnjas da pravi problem i istestiraj sve ponovo da bi video dali ce nestati pucketanje. I tako sve dok ne otkrijesh koja traka pravi problem.
Kada otkrijesh koja traka pravi problem, ponovo ukljuci je, ali stavi drugi saund na nju i proveri dali ce opet da bude pucketanja. Tako ces moci da otkrijes u kojoj traci je problem i u kojem soundu. Promijenjeno od Alek21 (15.05.2011 u 22:31 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alek21 za ovaj koristan post: | Nijaz (16.05.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|