|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako da izvadim semplove iz navedenih klavijatura i ubacim ih u pa80, da napravim KMP i KSF? Ima ih u folderu PCM ali awave ne moze da ih ocita.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
1)Sound
2)Record 3) Meni/multisample 4) Odabereš multisempl 3)Kliknuti na scroll bar i kliknuti opciju EXPORT 4)Izabrati gde ćeš da ga snimiš 5)ok i kraj Nakon toga ćeš imati multisempl i folder sa semplovima koje učitavaš dalje(ne trebaš praviti KMP)...e sad da li će to raditi sa pomenutih klavijatura na starijim modelima ne garantujem... A siguran sam da o ovome ima već pisanog materijala puno puta...priznaj da si bio lenj da tražiš? ![]() Promijenjeno od Vule (23.05.2009 u 23:43 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hehe, nasao sam ubacivanje multisemplova u pa800 i ostalo, a vadjenje nisam.Svejedno hvala
![]() Dodato: Mislim da bi trebalo raditi, neko sa foruma je spomenuo da je to uspesno prebacivao s jedne na drugu Promijenjeno od aleksandar031 (23.05.2009 u 23:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo da ne dupliram teme
ja imam jedan problem kod exporta semplova iz Pa800 kad hocu da sacuvam sempl javlja mi gresku Disk is full probao sam vise usb-ja ali isto dali nije slucajno stvar da mora biti usb podpuno prazan?
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
probaj formatizovati stik u korgu pa onda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.01.2010
Mjesto: Centa
Downloads: 1051
Uploads: 8
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
dali isto tako mogu da izbacim i bubanj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Ne, kod bubnja moras svaki udarac posebno da izvadis. Procedura je ista, ali ne radis u MULTISAMPLE vec samo u SAMPLE.
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ali ako vadi loop-ovan bubanj onda mora da ga exportuje kao Multisample.... a ako je u pitanju običan drumkit onda kao što je kolega rekao, sempl po sempl, samo zapamtiš koji ti trebaju.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pametno zboris... uostalom kao i uvijek do sad.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Nek on prvo odradi uspešno ovo osnovno, da eksportuje semplove... ako ako mu se desi "krckanje" tu smo mi i to da rešimo.... mada meni se možda to desilo samo 2 ili 3 puta u nekim bezveze lupovima......
izvini što nisam pažljivo pročitao pitanje prvi put..... ![]() Kad središ aranžer možeš slobodno da ga izbaciš, samo kaži gde da dođem da ga natovarim u karavana ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|