|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
jedno pitanje u vezi rolanda g800 .
Kako da iskljucim/ukljucim pitch bender na nekoj boji ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neznam da li je moguce da se iskljuci PITCH BENDER skroz da ne radi, a podesavanja vezano za njega nalazis ovako:
- F2 (Param) - pa onda F3 (Cntrl) - dugmetom PAGE spustiti dole da nam sa leve strane ekrana vertikalno pise broj 3 (TRI) - sa prvim tockicem okrecemo i tu biramo na koji deo zelimo da izaberemo PITCH BENDER (UPPER 1, UPPER 2, LOWER, MANUAL BASS i MANUAL DRUMS) - sa drugim tockicem biramo intezitet PITCH BENDERA (od 0 pa do 24) Nadam se da si na ovo mislio....Pozdrav ![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | Maksuzija (10.04.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Fala puno za objasnenje , a mene ne samo sto ne radi pitch bender na nekoj boji nego nije bijo dobro nastelovan , a ja sam mislio da je pokvaren
![]() Fala ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Imao sam i ja G 800 i koliko ja znam ne moze da se iskljuci skroz Pitch bender. Mogu samo da se rade ona podesavanja koja su vec objasnjena. Ako gresim izvinjavam se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Da , ali mene na nekoj boji ne radi uopste , ali nema veze naso sam kako da ga napravim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Na pojedinim bojama ti nije radio pitch bender,jer na njima nije bila podesena njegova vrijednost u opciji za podesavanje.
Kako doci do opcije za podesavanje pitch-a je objasnio AcaG600. I kada se podesi,mora se snimiti za svaku boju pojedinacno. A kad se sve zavrsi,onda snimiti kao .ups fajl na disketu,da se sacuva. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|