|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Sve sam ti dao
u ovom svijetu stradanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja ref Poljem se siri miris ljiljana mirise cvijece k'o moja Dragana a male laste s juga dolaze k'o da mi ljubav tvoju donose U ovom gradu ja nemam nikoga umrijecu duso ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijecu duso na tvojim rukama Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 16:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.06.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 50sd
Interesi: muzika, sport...
![]() |
![]()
Em Am
Sve sam ti dao Em D u ovom svijetu stradanja Em Am Em D sve sam ti dao i prosjak post'o C D Em pijanac bez nadanja Refren C D7 G Poljem se siri miris ljiljana C D7 G mirise cvijece ko moja dragana Am D7 Em a male laste s ‘ juga dolaze Am D Hm Em ko da mi ljubav tvoju dono__se Prijelaz: F#m G# Bm H C D Dm Em U ovom gradu ja nemam niko___ga C D7 G umrijecu duso ako si njegova Am D7 Em neka te prate stotine tambura Am D Hm Em umrijecu duso na tvojim ruka__ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.01.2012
Downloads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 16 puta u 14 Postova
Instrumenti: Gitara
Interesi: Gitara, sport...
![]() |
![]()
F#m--G#m--A--Hm--F#m----E------F#m----
Sve---sam--ti--dao--u ovom svijetu stradanja, F#m--G#m--A--Hm--F#m---E------D----------E----F#m-- sve---sam--ti--dao i prosjak post'o, pijanac bez nadanja, F#m--G#m--A--Hm--F#m---E------D----------E----F#m-- sve---sam--ti--dao i prosjak post'o, pijanac bez nadanja. REF: D-----------E--------A--D------------E-------------A---F#7-- Poljem se siri miris ljiljana, mirise cvijece k'o moja dragana, Hm---------E---------F#m--Hm------------E-----C#m--F#m-- a male laste s juga dolaze,---k'o da mi ljubav tvoju donose... D------------E---------F#m-E--F#m--D-------------E----------A--F#7 U ovom gradu ja nemam ni---ko-ga,----umrijecu duso ako si njegova, Hm-----------E-----------F#m--Hm-----------E--------C#m--F#m neka te prate stotine tambura,---umrijecu duso na tvojim rukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|