|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2008
Downloads: 87
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima na forumu. Kao sto vidite sam nov na forumu
![]() Pozdrav Sasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa to si ti sigurno ucito set od Pa80 a to sto ti se cuje samo bas znaci nema bubnja to ti je semplovan JV drum kit koji ga mi vucemo preko flash karte a ti ga nemozes imati na Pa50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Porvo da te pozdravim i dobro dosao na yu-midi....
Pa50 sve cita od pa80,al naravno ne i semplove jer pa50 nije sempler.....to sto nailazis u nekim ritmovima da nema bubnja, vjerovatno je bio sempl bubnja na tom mjestu.
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2008
Downloads: 87
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Aaa to je to... Pa kako bi onda ja mogo to napravit, da mi svira sve? Vjerovatno postoji neki set ili kit od JVa za pa50? I znaci sta god sa pa80 (ritmovi) ne moze pokrenit normalno pa50? J...bi ga, ucim se jos
![]() Citat:
Pa bas tako je, tamo gde mora bit bubanj, je "empty". jel se mogu koje stvari od pa80 convertovati pa da ide na pa50? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo i ja da poželim dobrodošlicu...Vidim da imaš puno pitanja i da bi volio saznati više informacija o svom instrumentu...Pa bi ti predložio da si uzmeš vremena i pregledaš naš Forum (posebno rubriku Aranžeri/Korg) gdje ćeš naći mnogo koristnih informacija oko svega što te zanima...Dakle mnogo momaka poput tebe su ta pitanja postavljali i na njih je bilo odgovoreno sa svih strana od mnogih velikih muzičara...Šta na kraju da ti kažem osim DOBRO DOŠAO U NAŠU PORODICU i molim te PROČITAJ PRAVILNIK da nebi došlo o kakvih nesporazuma...Eto toliko od mene,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
jednostavno u ritam ubaci neki bubanj s sinta i ritam ce ti radit normalno..... bubanj JV za pa50 ne postoji jer nema mogucnost ubacivanja sempla,al nesto se tu moglo uradit od tvornickih bubnjeva da malo lici na JV bubanj,al to je jos uvijek jako daleko od ovih semplova sto imamo,ipak je sempl nesto drugo...al eto za prvu ruku da se nesto malo napravit,da nije bas ono neki standardni bubanj ,nego da malo lici na JV
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
juvebubnjevi |
|
|