|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.06.2008
Mjesto: Svedska a inace rodom iz Nis be!
Downloads: 1118
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA80
![]() |
![]()
Imam PA80 da kazem prvo. Evo ovako interesuje me dali se moze promene boje na prelaze kao naprimer ako mi se nesvidja u prelazu da se cuje kao elektronac a zelim da ubacim nesto kao JV sa nekim bicevima ili slicno kako se sad to zove.. Dali se moze to promenuti i kako? Dali me neko uopste sad razume?
![]() Mislim da svaki udarac promeni jedan po jedan bez da pravim svoj novi prelaz. Kao sto naprimer menjam bubnjeve komplet a ritam je isti. Eto tako sam mislio i prelaze dali se moze promeniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako sam te dobro shvatio, to mozes da uradis na sljedeci nacin:
Odaberi ritam Idi na RECORD Current Style Prvi red sa lijeve strane imas neka slova, dvotacke..odaberi to i onda listaj dok ne dodjes do FILL 1 ili 2 (koji zelis da promijenis) Pritisni Trk. Select, i onda odaberes Drums, Perc. (sta hoces da promijenis) i onda sa PROGRAM (sa desne strane klavijature pored performance) izaberes USER DK i biras bubnjeve. Kad zavrsis pritisni record i ENTER (sacuvanje) To bi trebalo biti to. Pisao sam napamet, bez klavijature pa ako ima ko od kolega ko misli da sam pogrijesio nek ispravi. Pozdrav, Hare |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|