|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Mogu li da se promene boje bubnja kod fajlova za GW 8? Imam 5-6 fajlova koje sam pustao na G 800 ali kada ih pustim na GW 8 cuje se boja bubnja General Midi 2 a to ruzno zvuci pa bih hteo da je promenim nekako ako moze? To mi se desavalo i kada sam konvertovao ritmove sa G 800 za njega ali sam u Style Works-u promenio ali ne znam kako to da uradim za fajlove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Moraces da ubacis fajl u klavijaturu pa onda editujes song.Da bi promenio set bubnjeva moras da iz manuala procitas podatke za odredjeni set(MSB,LSB,PCG) pa to onda upisujes u Micromodu za drum part(izmenis podatke).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Sadc u odmah da probam. Imam ubecene fajlove na flesu sada cu da ih ubacim i u klavijaturu. Javicu rezultat.
Dodato: Bobane, moze li mala pomioc. Prelistao sam manual i nigde nisam moga da nadjem one podatke sto si mi napiso. Imam setove ritmova ali nista nisam mogao da vidim odatle. Ako mozes da mi pomognes da to pronadjem. U sustini meni treba za 4 seta 1156 TY Std Kit, 1157 StandardKit 1, 1158 StandardKit 2, i 1159 StandardKit 3. Bas ne mogu da nadjem nista. Promijenjeno od mrkic (19.02.2010 u 13:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
TY std kit 86,64,4
........ 86,64,5 ............. 86,64,6 ..............86,64,7 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | mrkic (19.02.2010) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Bobane pokusacu i to mada sam uspeo da uradim nekako i bez toga. Jednostavno sam promenio boju bubnja kada udjem u part view i snimio song kao takav i on radi. Promenio je sve. Ali uradicu ovo sto si mi rekao. Ipak ti bolje poznajes GW 8 od mene. Hvala puno druze za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Moze i tako ali ovaj nacin je sigurniji,zato sto se desava da posle par taktova opet vrati prethodni instrument-na dva mesta ima upisane razlicite vrednosti za ove parametre.Dakle Mikro mod za drum traku pa pregledaj nekoliko taktova da bi bio siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|