|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.10.2013
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zdravo kolegi, potreben mi e vas sovet. Nikako nemozam da dobijam dobar saund od korg pa800. Gi imam site aktuelni setovi po forumite (DMX, sudo, ****, Asx i sl.) i pak ne sum zadovolen od saundot. Sviram Dynacord PM 1000 i Dynacord C15-3. Predlozete mi nekoi setovi ili ritmovi koi sto vas vi zvucat dobro. pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma koji god set da uzmes nesto ti nece odgovarati,nemas bolje resenje nego da pravis sam set,skupljas ritmove koji ti odgovaraju,semplove takodje,sam stimujes ekvilajzer za svaki ritam-aranzman,jeste da treba odvojiti vremena i zivaca,ali bez muke nema nauke,ili dobro da platis neki jak set.<>BEZ MUKE NEMA NAUKE<>
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2013
Mjesto: Nemacka
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
A gde moze da se kupi jak set?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Možda zvuči kao šala ,ali bez namere da vređam.
Što ne kupiš yamahu Tyrosa? Ili rolanda? Najčešći setovi koji ekstra rade nisu na prodaju. Možda Trans audio? Ovisi koliko para... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
momo je upravu,na korgu ma koji set da ubacis uvek zvuci prazno,i ja sam za Tyrosa ili Ketrona.
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
![]() |
![]()
Inace sviram 5-6 god.ketrona sd5 u kombinaciji sa TR-om.Nedavno sam kupio pa 600 nadajuci se da cu upotpuniti tj,obogatiti aranžerski dio svirke.Nakon mukotrpnih upucavanja setova "vakih-nakih",paketa bubnjeva,basova,i razno raznih kombiniranja efekata i ostalih peripetija na korgu,jos nisam dobio približnu punoču zvuka koji ketron ima tvornički uz minimalna podesenja.Sta cu sad osim koristiti ga kao i Tr-a do sad,zbog par tambura i harmonika.Sad mi nije nista jasno,sto se tice pa2x,pa3x..itd.Za te novce trebale bi raditi 300% bolje od pa 600/800,taman za koliko je i skuplja recimo pa3 od pa 600,ali bojim se da to nije tako,koliko sam cuo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2013
Mjesto: Nemacka
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Totalno ispravno. I ja mislim da je Pa serija promasaj. Cak Roland E500 kojeg sam nekada imao je zvucio bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ovde se zaboravlja najvaznija stvar, a to je, ne moze se samo ubaciti set koji je ko zna kako pravio i svirati a pri tome biti zadovoljan "sirinom" i "punocom" zvuka
Instrument kao sto je Pa1, 2 ili 3 je zamisljen da se koristi malo duze od izlaska nove serije i da korisnik ima mogucnost da prema svojim potrebama sredjuje ono sto mu je potrebno. Jos bih rekao da licno aranzer ne smatram ozbiljnim instrumentom, vec, nazalost, nuznim zlom... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|