|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze, jedino sto ti mogu reci je vezano za uvoz i kontrolu uredjaja u Srbiji! Svedeno na minimum...Dakle, sve sto nevalja zavrsi u Srbiji! Kao sto se desilo sa modelom Pa800! Nema kome nije crkao ram... Tako da je taj Pa50 u Sloveniji sigurno prosao rigorozniji test ispravnosti i kvaliteta izrade nego kod nas! To je jedino sto mogu pomoci...Zbog toga je ta razlika u ceni! Eto tako...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 567
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
too bart danas sam pitao isto so mi rekli rekli su mi ne uvazaju jednakvu robu u makedoniji i v sloveniji bilo kako mnogo sam zadovoljan od korg pa50 i jos ovo ako ima neki snimak neko kde je pa50 ritam i pa50 solo !! hvala !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
To što ima PA50 u sebi fabrično baš i nije nešto.Snimke potraži na YouTube.Ako hoćeš da to zvuči kako treba (to ti maltene važi za bilo koju klavijaturu) moraš je ˝nafilovati˝ odgovaraućim bojama i ritmovima.Ako mu je u Sloveniji ta cena za koju kažeš zašto onda ne razmisliš o PA500 musinakt(on je crne boje) ,koji je pravljen za nemačko tržište (ima te polke ,schlager,waltz,.....i dosta tih ˝hohner˝ harmonika,trompete,.....koje će ti najverovatnije odgovarati,dobro neznam koju vrstu muzike sviraš,.....itd.A ima user,sd karticu,.....pa puniš ga poželji.).Vidi na Ebai ,može se naći ispod 1000EUR.POZDRAV.
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa neznam kolege da li ih u Sloveniji pustaju sa vrha Triglava pa ih tako rigorozno testiraju.Ja sam video pa 50 koji je kupljen u Nemackoj, vala isti je kao i ovaj u Srbiji.
Druze nemoj da pucas bezbeze vise para isti je to kvalitet, nego vidi kao sto ti je vec neko od kolega predlozio za Austriju ili ti vec gde. Pozdrav! Promijenjeno od dekipa (22.02.2010 u 22:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
![]() |
![]()
sve je to ured ali ja u ovu prodavnicu ce mi ga dati i po dva meseca cu placati 9evra zato necu u drugu prodavnicu nemam za v kes ali uzecuga i rekli su mi prodavac da ti sa ocima nemozes videti falc pa50 rekomije v makedoniji i v srbiji se moze kupiti ova za 500 za 600 evra nova no te klavijature so iz grcke i turske neke ce ostati zauvjek a neke za malo vremena umiraju
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa dobro brate ako si ga tako resio onda ga uzimaj, ali kad cujem kakav komentar daje taj prodavac gore smuci mi se.Svi su prodavci isti, sto bi se reklo u onoj pemi od Vardara pa do Triglava, od Djerdapa pa do Jadrana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ja bi predlozio da slovenski kolega dodje za bec (nije daleko) i ovde u radnji kupi sebi pa50sd za 645,- a sigurno moze i da mu spuste cenu barem za onih 45,- evra ...
jos ovo: drug sejox je reagovao korektno i dao korektan odgovor. hebes politiku! (ne mislim na novine!)
![]() |
#18 |
Banovan!
![]() |
![]()
e dobro brate reko si mi slovenski kolega
![]() ![]() ![]() ![]() |