|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2010
Mjesto: Osijek
Downloads: 192
Uploads: 4
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa500
Interesi: Web Dizajn
![]() |
![]() Ti negde gradis ljubavi dom ja zivim sam u svetu svom 2x Ref. 2x Sve je postalo pepeo i dim otkad si, sreco, otisla sa njim Prolaze dani, gasi se zar ja zivim tuzan, pomalo star 2x Ref. 2x Godine lete, klonuo stas ponekad u snu cujem tvoj glas 2x Ref. 2x hvala unaprijed
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.10.2010
Mjesto: slovenija / koper
Downloads: 147
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg,guerrini
Interesi: futbal, kladionica
![]() |
![]()
Am--------G---F------Am
Ti negde gradis ljubavi dom G-------F--G-----------Am ja zivim sam u svetu svom 2x C----------------------- Sve je postalo pepeo i dim Dm----------------------Am otkad si, sreco, otisla sa njim Am--F-G-Am A___A__________ Am--------G---F------Am Prolaze dani, gasi se zar G-------F--G-----------Am ja zivim tuzan, pomalo star 2x Am--------G---F------Am Godine lete, klonuo stas G-------F--G-----------Am ponekad u snu cujem tvoj glas |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 34
Downloads: 503
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Evo care akordi u originalu iz narodne lire
![]() Hm------------A------Hm Ti negde gradis ljubavi dom A-------------G-----Hm ja zivim sam u svetu svom 2x Ref. 2x D------------------------ Sve je postalo pepeo i dim Em-------------A--------Hm otkad si, sreco, otisla sa njim x2 Hm--G-A-Hm aaa, aaa... Prolaze dani, gasi se zar ja zivim tuzan, pomalo star 2x Ref. 2x Godine lete, klonuo stas ponekad u snu cujem tvoj glas 2x Ref. 2x |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
[quote=shomi90;158594]Evo care akordi u originalu iz narodne lire
![]() D------------------------ Sve je postalo pepeo i dim Em-------------A--------Hm otkad si, sreco, otisla sa njim x2 shomi sinko nije dobar refren! umesto Em treba da ide A...batali te knjige,nista bez klavijature i svog uva! ![]()
Favoriti |
|
|