|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Pozzz svima Yamaha MG16/6Fx mixer zanima me za bend taj mixer dali valja to cemu sto se tice kanla imam dosta, e sad eff dali je cemu,a ako bas i nije lako bi uzo neki externi eff, ali ovako kao mixer ako neko je imao iskustva sa takvim mixerom , sutra bi ga isao kupit 300e cjena je,, pa da se ne zeznem zato pitam unapred hvala svima.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama kako ne valja jadan ne bio. Effekt procesor na tom mikseru je iz Yamahine SPX serije efekata i ne da je dobar vec je veoma dobar kada se radi o live upotrebi. Eventualno bi ti uz njega trebao jedan eksterni kompresor za vokal i ukoliko radis sa reverbom i delayom istovremeno, onda jos jedan jeftiniji delay posto je reverb sa internog efekt procesora miksera kvalitetom sasvim uredu za live svirku. Za tu namjenu imas dovoljno Auxa na mikseru. Master 7 Band EQ je odlican za tu cjenovnu klasu a i EQi na kanalima su OK. 300 eura je cijena kako valja, ako je ocuvan i ispravan. Kupuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
ok hvala ti prijatelju tranzit.
Dodato: dali je to noviji mixer nego yamaha 01 programmable
Korg Pa5x & Yamaha Genos2 ,Ketron Event ![]() ![]() Promijenjeno od harepa50 (26.04.2012 u 01:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav.
Na tom Mg mixeru efekti su bolji nego na dynacord pm.Ljepse i mnogo cisce izlaze. Ali sto ne pogledas novu MGP seriju Yamahinih mixera.To je najnovija serija koja dolazi sa mnogo boljim predpojacalima.Ima takodje 2 efekt procesora.Jedan je SPX za delay i ostale stvari a drugi je REV-X koji dolazi sa Yamahinih digitalnih mixera.I taj je za reverb(hall) odlican. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Yamaha mixeri su veoma dobrog kvaliteta u odnosu na cenu.Imaju cist zvuk, dobre efekte i mogu se lepo podesiti za live svirke.Ja radim na Yamahi EMX 5000
koja je veoma slicna modelu za koji si zainteresovan.Kada sam bio u situaciji kao sto je tvoja, iznajmio sam mixer na krace vreme i probao ga na svirci.Tako sam uradio sa nekoliko modela raznih firmi koji su me interesovali i odabrao ono sto mi odgovara.Mislim da ce ti biti lakse da se odlucis sta da kupis ako imas priliku da to uradis na isti nacin.
Imam godina - nemam novaca,a i da imam... sta kupiti? ![]() Promijenjeno od ibanez (25.04.2012 u 10:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Gogy ja sam osobno radio na tom mixeru i bio sam pre zadovoljan.Slobodno uzmi , neces se pokajati.Pozdrav......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Odlican mixer !!! Koristio sam ga dugo vremena i lako ga je nastimati. Efekti su mu odlicni i za razliku od novije serije ima master EQ koji mnogo znaci. U svakom slucaju ce opravdati ulozeni novac i jos ako uspijes da ga spustis ispod 300 EUR tim bolje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Cista,precizna,direktna sa dosta dobrim efektima i bez ikakvog muljanja i zauvijanja . . . Ako nisi radio na Yamahi pre trebace ti malo vremena da sve lepo podesis jer je ona malo ostrija od drugih proizvodjaca ali to nemoj da te brine,malo stelovanja i udjes u fazon
![]()
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ok Hvala svima na odgovorima pozzzz.
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Da li ovaj mikser ima neki efekat u kome je sadrzan reverb i echo???
Dodato: Danas sam kupio ovaj mikser i mogu vam reci da sam prezadovoljan ![]()
Tuti Fruti Band Promijenjeno od Minicevac (12.07.2012 u 03:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|