|  | 
| 
 | ||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
 | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  09.11.2008, 15:09 | #1 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 04.07.2007 Mjesto: Beograd 
				 Downloads: 99 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova

Instrumenti: 2x korg+2X dalape  |  Molim komentar 

Radim 10 godina,Harmoniku i aranzer,Sinoc mi se prvi put desilo da su mi na pocetku svirke prisla dva konobara i trazili da im damo deo baksisa na kraju.Svirka je po pozivu i bili su jaki gosti,a konobari su lokalci pa poznaju teren.Ja sam dosao po preporuci jednog kolege pa nisam hteo da pravim frku rekao sam im da od toga nema nista i da nece dobiti ni kinte.Svirka pocne(akustika harmonika gitara kontrabas)gosti se oduseve,pocnu da lete pare i to dobro.Pred kraj se nesto rasturi ekipa i jedan od gostiju nam kaze da odma napustimo lokal i da smo prevaranti.vlasnik lokaka je negde izasao a mi smo pod pretnjama napustili lokal(skoro da smo bezali).Pare smo uzeli ali mi se sinoc prvi put desilo da me isteraju iz lokala,i to bez nekog razloga svirka je bila extra a gosti prezadovoljni.Jedino objasnjenje je da su konobari namestili svog coveka da bi nam se osvetili zato sto nismo dali reket.Cuo sam da vlasnici lokala reketiraju muziku al konobari ,NECUVENO!!!
		 | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 15:29 | #2 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 28.05.2008 Mjesto: Preko sedam mora 
				 Downloads: 1025 Uploads: 5 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

Da, sigurno su konobari majku li im njihovu nataknem...uh
		 | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 15:31 | #3 | 
| Kao kod kuće |   

Sto ih nisi prijavio gazdi? Ako je imalo covek dao bi im otkaz na licu mesta.   | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 15:32 | #4 | 

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

Gazda je bio otisao negdje.... joj jos su poceli reketa uzimat   | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 15:33 | #5 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Ima svakakvih ludaka...sta te to cudi...nego...napisi ti koji je to lokal pa neka i druge kolege to procitaju,da vidimo ko ce mu ici da svira tamo... Mozes i na ovoj temi...http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5814 | 
|   | 
|  09.11.2008, 15:35 | #6 | 

Da, napisi..
		 | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 15:44 | #7 | 
| Moderator |   

Pa gazda je ''OTISAO'' negde...     Koji to gazda negde ide kad mu je lokal prepun i kad lete pare na sve strane... Mora covek da bude spreman i na takve nenormalne stvari. Sve u svemu sledeci put znas sta treba da radis... Ako me razumes.   | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 15:49 | #8 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Izgleda da cemo svi morati na tezge da nosimo po dva "instrumenta"...jedan za svirku a drugi za "ne daj boze"....  Predlazem da ovaj drugi "aranzer" bude od proizvodjaca "Crvena Zastava-Kragujevac"...iz CZ serije...kazu da ta serija ima najbolji portamento...    | 
|   | 
|  09.11.2008, 16:01 | #9 | 
| Kao kod kuće |   

pa ljudi moji na sta jos ovaj svijet nece doc....kud ovo vodi nemama pojma...ma gadi mi se svirka iskreno.....nekad su sviraci bili cjenjeni u drustvu,postivalo se muziku....a sad koda im brata ubijas samo traze kako da te karaju.....

__________________ Panonica Band Panonica Studio | 
|   |   | 
|  09.11.2008, 16:03 | #10 | 
| Odomaćeni član |   

Sad svi hoce lovu brate nenasitni lakomi...samo tucite sve to je lopusa
		 | 
|   |   | 
|  | 
 | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| komentar, molim |