Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 23.04.2013, 17:18   #11
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Uhhh ljudi Cool samo Lagano

Prvo,hvala svima na komentarima!

@ Nesa :druze ,uzivaj,razumeo sam te extra,nemas brige !

@Morison : Hvala Moze i korg da zvuci,ali ga mahom sviraju lenji ljudi, jer ima mnogo materijala a dosta ne kvalitetnog i to tako kod vecine ostane jer se zadovoljavaju time a i nemaju znanje da nesto promene i onda smo dosli tu gde jesmo sada- da kad cujes ime Korg ne zelis ni da vidis,a kamo li da cujes

@Branoy : Druze ,hvala na komentaru i ne zameram apsolutno nista,svako ima pravo na svoje misljenje i svoj nacin rada .Neka svako radi kako misli da treba. Stvarno ne ocekujem da se ovo sto radim svakom svidi ,toliko normalno ...ali znam neke stvari : da se bavim fajlovima,da ih pustam i da se foliram bilo bi me stvarno sramota da kacim bilo kakav snimak bilo gde na internetu ,cak bi me bilo sramota da kacim snimak gde pevam na fajl ili matricu a snimak kao "sa svirke".

Ako cemo da idemo linijom manjeg otpora,ja sam mogao lagano da uzmem obican beat na 127-8 i ne spremim ni jednu farbu u STS nego sve oprangijam sa distorzijom ili stringsom i kao skinuo sam pesmu ,idemooo,sviramo ,op,eto ga demo -SMOR ...ono da je jedna pesma u beat nego ih ima milion,a aranzer je MASINA ,kuca ponavlja isto - SMARA i to sto se ja "glupiram" pa radim ritmove ovako kako radim to je cisto zbog mene da meni ne bude dosadno na svirci i da mi bude lepo,a ne zelim ni ljude oko sebe da smaram sa 5 ritma iz klavijature kao sto 90 + % aranzerista radi i kad svratim negde da nesto cujem meni se prispava ,smorim se posle 10 minuta jer gospodina kolegu mrzi da makne dupetom da nesto uradi-promeni i zapuca pola sata ne menja rumbu (istu ) -beat ,disko i presvira svirku na tim ritmovima,svira se i sto jeste i sto nije,samo da se ljudi ne muce.... Tako je najlakse,ali ja se prvi ne zadovoljavam time.

Zabrinjavajuce je to sto ovi novi klinci traze namenske ritmove za svaku glupost,pustaju forspile u intro - A NE ZNAJU da te forspile sviraju.

To sto ce neko da misli da ja pustam fajlove- apsolutno me ne interesuje ,jer ja valjda znam prvi sta radim,a taj neko sto nije upucen u problematiku-niti ocekujem da bude upucen niti je moj problem.

Mozda sam i vec pisao na tu temu ,ali ,sto se mene licno tice niti su mi svi ritmovi u klavijaturi namenski- jer apsolutno nema potrebe za time - niti pustam intro-e a desna ruka cesha dupe . Koristim namenske ritmove gde ja ocenim po nekom svom kriterijumu da je potreban namenski ritam ,i solo deonice sviraju u intro samo one koje ne mogu da stignem da odsviram u desnoj ruci,ostalo sve regularno sviram,forspili u intru ne postoje,niti ih pravim tako.

A cisto da se razumemo,kad je svirka i radim sa nekim drugim,vrlo se lako presaltam ako treba na lenji sistem rada i bude takva svirka ako situacija ili pevach tako to trazi od mene, rokamo sve tako u 5 ritma,apsolutno mi nije problem . Te neke namenske ritmove koristim kad je pogodna situacija za to i X pesama koje uradim tako retko i sviram jer konkretno ova zadnja pesma sto sam uradio ce retko ko pevati na svirci jer pesmu i ne znaju bash mnogi,a ja sam je uradio tako sto volim tu pesmu i nije me mrzelo da pravim i novi drum kit i da se zezam oko sitnica jer kad sam sinoc sve zavrsio ,a tek sad kad sam ponovo pustio aranzer na monitorima bio happy kao detetu kad daju zvechku i to kad si zadovoljan kad nesto uradis i srecan nema tih para koji to mogu da kupe

Eto,nadam se da su sada stvari jasnije Pozdrav svima,zivi bili !

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije