|
|
Gitare Bas, ritam, solo... Gitare su gitare... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
poz svima...resio sam da pored klajva krenem malo da drndam i bass gotaru,to mi je oduvek zelja....o gitarama i sviranju istih ne znam nista,tako da za pocetak trazim savet....ne bih da dajem neke velike pare za tu gitaru,jer sam po pitanju gitara na samom pocetku,tako da za sada nemam potrebe da ulazem neke velike novce u njih,mada jednog dana mozda,ko zna
![]() ![]() naleteo sam na jedan oglas.lik prodaje..da ne postavljam linkove,evo teksta oglasa i par slika istog pa mi recite moze li ovo za pocetak da mi odradi posao.. "Slamer Jazz Bass Odlicna kopija JB-a. Vrat lakiran, puno drvo, ton fenomenalan za te pare. Ide sa gigbag-om i kaisom. Gitara je kao nova" Cena je 150 evra evo i par slika kako gitara izgleda Nisu neke pare,ali ajd da pitam ![]() A da zaboravih da pitam jos nesto...Treba li mi sem gitare jos nesto za svirku?znam da ima bass pojacalo ili tako nesto i da to koriste basisti,ali mogu li ja za sada bez toga?moze li gitara direktno u mixetu i to je to? Hvala i pozdrav Promijenjeno od Milan$ (26.07.2011 u 00:49 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|