|
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@mojkarma
Necu ti drzati moralne pridike niti pominjati tvoje ukucane kao sto to ti radis sa mojima jer, kao prvo, ne pisem na tom nivou, a kao drugo, nikada ne atakujem nekog sa kim vodim diskusiju licno. To se uvijek odnosi na njegovo (ne)znanje. Ta tabela koju si postavio nista nikome ne govori o stereo sample contentu a tih par multisamplova koji na kraju imaju dodatak L ili R si totalno pogresno protumacio. Ti kao prvo treba da se pozabavis teorijom akustike, pa da razjasnis sebi sta je ambient, pa sta je uopste stereo zvucna slika a onda na kraju i zasto je ona od presudne vaznosti u audio tehnologiji i zasto je nezaobilazna i neizostavna. Tek tada se javi da onda prodiskutujemo, sto ce naravno valjati i ostalim clanovima koji su zainteresovani za ovaj domen. Ovako, pokusavas nekakvim poluznanjem da dajes savjete ljudima koji od njih mogu imati samo stetu i glavobolju. Ako je ista stetno i totalno pogresno, onda je to pisati po javnim mjestima potpuno pogresne tvrdnje i savjete. Iz ovog razloga sam i napisao svoj prosli post i napisacu uvijek takav slican kad god neko iznese nebuloze koje mogu druge ljude kostati i steti im na bilo koji nacin. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|