|
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Toooooo taj rad heheh.....Sta ja znam preslusao sam jos jednom danas ovaj demo svoj,pa i nije toliko lose,osim na nekim mjestima sam trebao malo jos glasnije odpjevat i u refrenu isto,takodje malo smanjit vokal za mrvicu i to bi to...Kome se ne svidja i ne mora da mu se svidja ipak je ovo samo kucna varijanta dema za koji mislim da je od mnogih koji su ovdje postavljeni bolji,sto kvaliteta snimka..sto sviranja i pjevanja i to od muzicara koji nije tako reci 2 mjeseca vidio muzicke skole,vec sve sam ucio...Mislim nije da sam sebe hvalim ali tako je...pozz
Dodato: Evo je ponovo usnimio sam tiho i tercu kako sam znao u forspil i jos jedan instrument na lijevu stranu i ponovo odpjevao,pa mozda je ovako bar malo bolje...Postavio i na Youtube sta me briga,mada uvijek mi salju neke opomene...Da vidim sad za ovo sto sam sam sve odsvirao koji ce se mudonja nac na youtube da nesto kaze ![]() https://www.youtube.com/watch?v=RfonSm3IBMs Promijenjeno od zeljko (13.12.2012 u 17:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|