|
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Citat:
Sta bi falilo i tamo da pjevam i da malo ganjam talijankice kad se odmaram hehe.Pozdrav za mog druga romarijaSamo koliko vidim tamo pjevaju samo obrazovani pjevaci a ne ovakvi kao sto sam ja jbg.stas za sve treba skola,a meni ostade da pjevam ponekad svojoj zenici kad joj se udvaram kao macak kad mu treba ona stvarka
Promijenjeno od zeljko (12.12.2012 u 16:39 sati) |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Stvarno kod kuće
|
Citat:
nas dvojica imamo sigurnu gažu kod svojih maca ,Skalu prepuštamo boljima .
|
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | zeljko (12.12.2012) |
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Toooooo taj rad heheh.....Sta ja znam preslusao sam jos jednom danas ovaj demo svoj,pa i nije toliko lose,osim na nekim mjestima sam trebao malo jos glasnije odpjevat i u refrenu isto,takodje malo smanjit vokal za mrvicu i to bi to...Kome se ne svidja i ne mora da mu se svidja ipak je ovo samo kucna varijanta dema za koji mislim da je od mnogih koji su ovdje postavljeni bolji,sto kvaliteta snimka..sto sviranja i pjevanja i to od muzicara koji nije tako reci 2 mjeseca vidio muzicke skole,vec sve sam ucio...Mislim nije da sam sebe hvalim ali tako je...pozz
Dodato: Evo je ponovo usnimio sam tiho i tercu kako sam znao u forspil i jos jedan instrument na lijevu stranu i ponovo odpjevao,pa mozda je ovako bar malo bolje...Postavio i na Youtube sta me briga,mada uvijek mi salju neke opomene...Da vidim sad za ovo sto sam sam sve odsvirao koji ce se mudonja nac na youtube da nesto kaze ![]() https://www.youtube.com/watch?v=RfonSm3IBMs Promijenjeno od zeljko (13.12.2012 u 18:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
jel ovo peva pokojni toma ili ti?
![]() Odlican ti je snimak druze,meni se i prvi snimak dopao tako da nemam sta da komentarisem.
|
![]() |
| Favoriti |
|
|