|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
eno ti primer momak sa misom mijatovic sto svira na yamahi nekoj motif il tako nesto nisam zapamtio, covek mu menja gitaristu, zvuci CD RTS!! sve sto sam cuo na ploci ona tako zvuci, ima distorziju solo koja je na svim kasetama i tako se i ponasa org, ima kontre org, ima tremolke org, uzivao sam dok sam slusao i gledao koliko tog ima u toj klavijaturi da je ploca, i da ne mislis na pravog jel ova ubija CD,, pogledajte malo cadjava mehana uzivo na happy tv svaki dan od 19h, ili jeda zelja.
znam ja to, gledao sam te likove, msm mnogo njh , na svetskim scenama, celi PC i sve oko njih i umrezito, al oni sviraju gde nemaju dodira sa publikom, nema koja budala da nagrne na tebe,, za ove, uzivanje je u svirici sto postoji danas sve kod nas , imam msm skystar hd2 sad, samo da je sve kristal , i pratim koncerte desavanja, na svim satelitima ured.
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (09.02.2013 u 01:48 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|