Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 09.02.2013, 05:26   #16
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

nemojte me molim vas ucit, ja imam posla haha, !! niko ne spominje sempl od 34kb,, u mene u klavi ti je situacija samo najbolje pa kolko moze, ja govorim da nikad necu stavit gitaru od 3gb rama ako imam 4gb, i pricam da je dovoljno veliko i 512mb, moze se staviti skroz ok stvari do kraja zivota, msm neces jedan te isti set koristit sto godina, dodijace ti i taj, pa ces opet na usb stick doterat novi, i tako sam sebi pravit osvezenja. itd itd.. omladinci moji haha!!

sto se tice opreme, narod je naucio na dinacord i po sveta ga koristi i meni ni malo ne smeta ni njjegov hall ni dilej, ni njegov sound.. kom smeta taj vecito trazi druga resenja, i nikad zadovoljan uvek kaze moze bolje, dok mi sviramo i svi zadovoljni, i tako i kutije,, dok sam prije nosao trosistemke i dinakord i bilo sta, sam vidis okrecu kutije, babe se zale ovo ono, kako radim na zx5, ni jedna baba nikad nije okrenula kutiju jer kutija ne smeta, prijatan ton za svakog, i to mogu dokazat na 50 svadfbi snimat kamerom!! itd itd,, vise cu vam priznat da se vise nasviram na tritonu i arazneru neg na svim profi instrumentima u kompu,, oni su tam za pravit i mixat u cubesu gde ce te zabolit glava do ujutro to jest potrosices sate dok oni zazvuce.. poz
Dodato:
neki ljudi do skora ceo zivot svirali bez i jednog sempla a vama danas malo i 512mb, ja se ne bunim sa 64mb jbt. od jednom vam daje da ceo komp stavite u klavu u real tajmu i da ta klava ima memoriju da przi i na suncu i na plus 50 stepeni pd satorom, iznesi 10 dana komp sa tom najbrzom memorijom pod sator pa vidi dokle ces dogurat. na kom se cak moze staviti i neko hladjenje a sta ces ti stavit na klavu a da ona bude u normalnim razmerama, jos bolje kao pa3x.
Dodato:
lako je napuniti i kontakt 16gb rama i iznet laptop, al na njemu nemozes dobit 80 posto boja kao sto mozes na jednom tritonu u PROG i sa svim njegovim funkcijama,, osim samo sempliranja ton po ton ko onaj juzni sound i nagomilo 4x vise nego sto je u stvarnosti bilo odakle si presemplovao i ima opet sam jedan efekat koji nije bog zna sta, a sve dodatno zahteva druge kombinacije koje trose resurse.. da postoji triton VSTi mislim da bi tu bio kraj svim ovim semplerima sto postoje takodje fantom ili motif vsti.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (09.02.2013 u 05:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
branoy je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije