Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 14.04.2016, 00:08   #11
mitamacro
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 17.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
mitamacro ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od ffb Pokaži Post
Yamaha Psr S770 moji prvi dojmovi

Zelio sam kupiti synt srednje klase oko 1000-1200 eura i u toj cjeni probao sam i Rolanda EA7.

Ako netko ima jos nekih pitanja u vezi psr-a rado cu odgovoriti ako budem znao odgovor.
Pozdrav svima

Pozdrav svima dobri ljudi. Procitao sam svaki post na svih 15 stranica i trazio odgovor kako ne bi postavio pitanje ukoliko vec postoji odgovor.

Nikako nisam bio u mogucnosti da kupim klavijaturu sve do danas!

Nemam nikakvo iskustvo, ne znam da sviram a zelja mi je da naucim. I mislim da za veoma kratko vreme i mogu jer je zelja prevelika.
Od klasicne muzike pa sve do narodnjaka koje cu uglavnom sviratu u svom drustvu za svoju dusu ( naravno kada naucim da sviram ).

Moje pitanje je naivno ali svaki odgovor mi znaci.

Sta da kupim? Raspolazem sa oko 1200 Eura i za te pare sam video da imam dve opcije:

Yamaha psr 770
ili
Roland EA-7

Kontaktirao sam obe radnje i svi su mi objasnjavali po 10 minuta i ubedjivali da kupim njihovo. Iz Rolanda su mi govorili kako je Roland bolji iz Yamahe kako je Yamaha. Ali ja moram da pitam vas za savet.
Necu biti u mogucnosti da kupim drugu klavijaturu minimum 2-3 godine zato mi je bitno da izaberem pravu za mene. Shvatio sam da mi treba ARANZER.

Raspolazem sa 1200 - 1300 eura i treba mi vas savet. Sta da kupim da zadovolji moje potrebe? Gledao sam mnogo youtube prezentacija i citao dosta po forumima, mnogo mi se svidelo na ovoj prezentaciji Yamahe PSR 970 :

https://youtu.be/S2GD3WY25vs?t=255

na 4 minuta i 15 sekundi zvuk HORA... da li to moze i na Yamahi PSR 770 isto tako? I ukoliko moze da li da se odlucim za Yamahu ili ROland ili mozda nesto trece za koje jos ni ne znam da postoji jer su mi ponudili samo ove 2.
mitamacro je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije