|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Pozdrav svima dobri ljudi. Procitao sam svaki post na svih 15 stranica i trazio odgovor kako ne bi postavio pitanje ukoliko vec postoji odgovor. Nikako nisam bio u mogucnosti da kupim klavijaturu sve do danas! Nemam nikakvo iskustvo, ne znam da sviram a zelja mi je da naucim. I mislim da za veoma kratko vreme i mogu jer je zelja prevelika. Od klasicne muzike pa sve do narodnjaka koje cu uglavnom sviratu u svom drustvu za svoju dusu ( naravno kada naucim da sviram ). Moje pitanje je naivno ali svaki odgovor mi znaci. Sta da kupim? Raspolazem sa oko 1200 Eura i za te pare sam video da imam dve opcije: Yamaha psr 770 ili Roland EA-7 Kontaktirao sam obe radnje i svi su mi objasnjavali po 10 minuta i ubedjivali da kupim njihovo. Iz Rolanda su mi govorili kako je Roland bolji iz Yamahe kako je Yamaha. Ali ja moram da pitam vas za savet. Necu biti u mogucnosti da kupim drugu klavijaturu minimum 2-3 godine zato mi je bitno da izaberem pravu za mene. Shvatio sam da mi treba ARANZER. Raspolazem sa 1200 - 1300 eura i treba mi vas savet. Sta da kupim da zadovolji moje potrebe? Gledao sam mnogo youtube prezentacija i citao dosta po forumima, mnogo mi se svidelo na ovoj prezentaciji Yamahe PSR 970 : https://youtu.be/S2GD3WY25vs?t=255 na 4 minuta i 15 sekundi zvuk HORA... da li to moze i na Yamahi PSR 770 isto tako? I ukoliko moze da li da se odlucim za Yamahu ili ROland ili mozda nesto trece za koje jos ni ne znam da postoji jer su mi ponudili samo ove 2. |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|