|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Da, nažalost u Europi su cijene nešto više pa zbog toga dolazi do krivog tumačenja i ove razlike u cijeni.
Ako se oslonimo na dučane Thomann ili Music Store onda se Roland EA7 prodaje za 1200 eura, a Yamaha PSR S770 za 1050 eura. Ako se kupuje B-stock model, kod svake se može uštedjeti još 100 njak eura. Predpostavljam da mitamacro "nije iz unije" pa se onda na njega odnose neke druge cijene ali bi barem omjeri trebali biti isti. Ali to ovisi i o tome u kojem gradu živi i kakvi su dobavljači za Rolanda ili Yamahu. Vezano uz onaj zvuk vokala iz videa koji si spomenuo, mislim da isti taj postoji i u 770. Ne daj se zavarati, rukovanje s psr s770 je vrlo jednostavno i pregledno, a za unos samplova i materijala nije nužno potrebno računalo. Edit sounda i ritmova koji se nudi u klavijaturi je dostatan za sve intervencije koje su potrebne i boljim muzičarima, a kamoli početniku poput tebe. Bez obzira na koji se model odlučiš, kupi instrument i posveti se sviranju, vježbanju, glazbenoj teoriji, prstometu ... a ova čarobiranja sa samplovima, ritmovima i softverima potpuno zanemari. Uostalom, da se mene pita ja bih "zakonom zabranio aranžere" svima početnicima muzičarima, barem dok ne završe osnovnu glazbenu školu. Sretno u kupovini, i javi se kad stroj dođe u kuću. ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|