|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Svrakane,ja sam to već rekao u svom ranijem postu da sample-ovi izlaze isto i na TR i na PA 800,a što se tiče sounda na razglasu PA 800 je helikopter za PA 80 u svakom smislu.Mislim da je moje mišljenje objektivno jer uopšte ne koristim Korgove klavijature,zakleti sam Yamahaman i Rolandovac.Ipak,imao sam Korg TR kad se tek pojavio,a imao sam i Triton Lee i PA 500.PA 800 nisam imao,ali sam učestvovao u sređivanju koleginog,tako da ovi komentari nisu bez iskustva.Toliko za sad i pozdrav svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa to je i cilj,sto vise komentara od ljudi koji su imali i jedno i drugo pa su poredili,pa neka momak sam odluci.Ja cu samo malo da odem off topic,inace pa800 prima pcg od tritona extreme tako da je to veliki plus,ja sam za sada ubacio tri farbe,i rade izvanredno a sve su od 4-6 oscilatora napravljene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
@korg18
Da ne bude zabune...! Korg PA2x PRO sa zvucnicima je PA800.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Auu kakva tema, ja sam hteo pored pa 80ke da uzmem Le ali sad bolje da prodam pa 80ke i kupim sebi pa 800
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Pretekao si me kuki to je to. Dobro i vise memorije na pa2.
kakav pa 80. proslo mu je vreme verujte mi ljudi bez uvrede. A za TR ima jos mesta u svirkama pa bi ti savetovao pa800+TR i miran si narednih 4 god.
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Mislim da ne treba raspravljati.
Maksa i Svrakan su ti dali tačne odgovore i sa njima se slažem. Nije što i sam ja imam pa800, nego je činjenica da je to sprava toliko moćna, kada se sredi i napuca da će da pojede pa80 i TR-a zajedno. Toliko od mene, pozdrav svima i bez ljutnje, ako se neko našao uvrijeđen, ali to je činjenica i realnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
e ovo mi se svidza sto je ognjen-ogy rekao i slazem se mada nisam imao prilike da uporedzujem klavijature al mogu da vam kazem jedno, prije PA800-ke imao sam PA50-ku znate i sami, i kad sam svirao svadbe i ostalo sa orkestorm znaci bez aranzera tako sam lepo namestao boje pa50-ke na razglasu da su zvucale vise nego super,....a sad PA800..? ma necu da pricam vise. Uzmi sebi PA800 i ne zamaraj se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Mjesto: Plav - Montenegro
Downloads: 1519
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: El. Gitara, Ak. Gitara
![]() |
![]()
hvala vam jos jednom na odgovorima, najvjerovatnije cu uzeti pa800 a TR necu jos da prodajem za svaki slucaj..... hvala jos jednom.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
ee ljudi vi raspravljate o klavama koja je savremenija sta sve moze, i jos gore kaze proslo vreme pa80? to je bezveze.. da vam ja nesto kazem.. ako imas dobre ritmove nema veze na cemu su njima vreme ne prolazi... nego picis i sviras.. ja bi od pa80 napravio da stanu oci.... eto.. nema tu klava.. ja derem jos na g1000 i ludnica je gde god sviram i posla svaki week.. e sad sto i ja pametujem hocu pa2x il tirosa to je nas muzicara sviju boljka iako ja se ne opterecujem ni naj manje ako budem mogao uzecu ako ne ne ... poz
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ja vec duze vremena sviram samo na PA 800 i prezadovoljan sam ,treba malo truda pa to sve srediti po svom ukusu,ako jos i pjevas vokalist je super.a sto se tice boja.ne treba mjesati solo i aranzer klavijaturu.............sa PA 800 SIGURNO SE NECES KAJATI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|