|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 258
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Roland Fantom X6, Yamaha Dx11
![]() |
![]()
Pozdrav
Uzmi i onu pjesmu od Sake Polumente- Srecan Rodjendan. I ta je dobra za takvo nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.12.2009
Mjesto: u kafani
Downloads: 34
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
Instrumenti: šipka
![]() |
![]()
tasi tasi tanana, medo brundo, al je lep ovaj svet, bracu ne donose rode, kad si sretan
to sve mozete svirati do 4 - 5og rodjendana, roditelji ce biti zadovoljni a i deci ce se sigurno dopasti. posle predji na uzimanje kesha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zgodna pjesma je od Fantomi - Sretan rođendan, a za kraj im odsviraš onu - jebeš takav rođendan
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
hehheheeee
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Sve zavisi kakve ces goste imati.To mozes da se raspitas malo pa prema tome da kreiras neku playlistu.Svi gore navedeni predlozi su ok a imas i gomilu namenskih narodnjaka za tu priliku.Rodio se sin mali gospodin,Ti si cerko tatin sin,Srecan ti rodj.sunce moje malo i sl.a kad ide torta obavezno Danas nam je divan dan i vezes na to Ivin voz.Imas sve ukupno trideset pesama za sve moguce varijante.To skines i imas repertoar za rodjendane za ceo zivot.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio jeftabgd za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (06.01.2010) |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Hvala svim kolegama na savetima. Videcemo kako cu da prodjem 24-og
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Trebao bi moj kolega iz benda da pogodi tezgu u Kladovu.Sad me zanima koji tamo repertoar ide,ako ide samo"vlasko"onda nemamo mi tamo sta da trazimo!! Ako je neko iz tog kraja,ili ako je neko tamo vec radio,svaki bi mi savet dobro dosao da ne odemo,ne obrukamo se ili ne daj Boze ...nesto jos gore!!!
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]() Opushteno, isto sve samo ubacis malo tih ''srecan ti rodjendan'' pesama... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|