|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 41
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Hvala svim kolegama na savetima. Videcemo kako cu da prodjem 24-og
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Trebao bi moj kolega iz benda da pogodi tezgu u Kladovu.Sad me zanima koji tamo repertoar ide,ako ide samo"vlasko"onda nemamo mi tamo sta da trazimo!! Ako je neko iz tog kraja,ili ako je neko tamo vec radio,svaki bi mi savet dobro dosao da ne odemo,ne obrukamo se ili ne daj Boze ...nesto jos gore!!!
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
@Simkeres-Malo smo skrenuli od teme ali sta je tu je.Obrati se nasem clanu i jednom od moderatora Radekoki.On je iz Kladova.Dobices pravu informaciju.Rade je genije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
da...ok hvala!!
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drugari,da ne otvaram novu temu..Elem,imam svirku za par dana,covek treba da dobije prinovu,ne znam dal je musko ili zensko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.01.2009
Downloads: 381
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Samo vesele pesme i nema promasaja-ipak je u pitanju najsrecniji dan tj.rodjenje deteta!Balade i slicno ostavi za prvi rodjendan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok,a konkretno neka pesma obicajna?tipa rodio se sin?ima li jos koja tako neka slicna?pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|