|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Iskreno, kada bi smo gledali reci pesama, pa 80% pesama sto sviramo po veseljima ne bi trebalo. Uglavnom su sve tuzne , ljubavne, takve najbolje i prolaze, pa i mustuluk. Mozda taj ko naruci tu pesmu, se pronalazi u njoj, ili da je sam odpevas opet ce se taj pronaci. Sada su to hitovi, pa i kruska, i ona ima malo cudan tekst sa onim "ih le le sto se ne ubih", a pesma je hit. Jedino sto je nezgodno da se kod namenskih pesama kao sto je danas majko zenis svoga sina, svira, a da mladozenja nema majku. Tu neprijatnost smo imali i prekinuli smo pesmu. Tako da je mustuluk aktuelan hit sada i treba se svirati, pa i na svadbi.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Beethoven
Druze bilo bi neuctivo od mene da ti ne odgovorim,iako je tema previse precizirana pa na ovaj nacin prelazimo njene okvire i samim tim uzalud razmenjujemo dobra misljenja."Na Marka krivinutu nema da isprajimo"! ![]() ![]() Problem je sto ti gledas sa aspekta one-man-band a ja sa gledista orkestra.Orkestru je lakse da ispunjava muzicke zelje,pa im i vreme brze prodje a tek kad pljusti lova,milina.... Muzicari ne biraju uvek najkvalitetnije pesme,vec uglavnom biraju pesme sa kojima ce ugoditi gostima pa to budu vecinom "vikend" hitovi,tralalajke i ostale povracke koje nemaju nikakvu umetnicku vrednost a daleko od toga da svojim nebuloznim tekstovima i "cool" izrazima mogu kod bilo koga da izazovu neku emociju. Slazem se da treba da idemo u korak sa vremenom i da se prilagodjavamo trzistu,ali sam hteo da kazem da ne treba biti mnogo bistar pa videti kuda sve ovo vodi.Jedan od nacina da se makar uspori ovaj proces je i ovo sto sam savetovao kolegi Simkeresu,da pevac diskretno upozori narucioca na neodgovarajuci tekst,samim tim sa sebe skida odgovornost za neukus i snobovstinu. E,da,temi koju smo ti i ja zapoceili stvarno nema kraja...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
Ako pjesma nikoga ne vrijđa a traži se što da ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Downloads: 1076
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ekstra pesma haris je cudo
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2009
Downloads: 373
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pesma koja se definitivno izvodi i trazi,mada se desi da neki mladenci ne zele da je cuju na svojoj svadbi.Stvar ukusa i dozivljaja,100 ljudi 100 cudi.Narodu se ne moze ugoditi.
Promijenjeno od maestro79 (15.01.2011 u 01:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Pjesma je odlicna i veoma je trazena. Mislim da je treba izbjegavati u prva dva bloka, a vec kasnije kad svi malo cvrcnu, kad vec zaborave na mladence, odvali je pa sta bude...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|