|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Da mogu ponovno birati, birao bih gitaru iz nekoliko razloga. Kao prvo gitara ima jednu sentimentalnu vrijednost-npr. riskiraš lovu, kupiš Fender Stratocaster Clapton edition, taj Fender je sinonim za kvalitetu i bit će vremenom samo skuplji. Dakle, ne gubiš vrijednost s instrumentom. Gitara nije elektronika, već su uključeni prirodni materijali i od dizajna, sounda, ništa na njoj ne stari (doduše stari ali ne kao kljava).
A slažem se s prijašnjim postom, smatram da je danas lakše naučiti gitaru nego klavijaturu. Da ne spomenem ARRANGER, u kojem muzičar mora biti i odličan svirač, koordinator, često i Dj (govoreći u ubrzavanju, usporavanju tempa, realtime, promjena sounda...zna se o čemu pričam). Gitaru za pratnju i neke lakše solacije ćeš prije naučiti nego klavijaturu uključujući style, programiranje istih-imaš li još koji sempler, igra s soundovima, još ako si 'picajzla' kao ja... Uzmi gitaru. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.12.2010
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
E pa ja opet kazem klavijatura... Vise muke, ali puno bolje... Ja sam poceo svirat u 8 mjeseci kod privatnog instruktora kod kojeg sam isao jednom tjedno... Za tih 8 mjeseci sam naucio preko 60 pjesama i takodjer naucio sam skidati pjesme sto je najbitnije, tako da ne mozete reci sta je teze, ako vjezbate dovoljno vidjet cete puno bolji napredak i na klavijaturi. Nije uvreda za gitariste, al' brate moras priznat kad osviras pjesmu tipa nije zivot jedna zena, ovo je prica o nama, itd. Ipak je bolji izbor klavijatura...
@ Alen P - Kao sto si rekao "picajzla" si, ali zar nije tebi draze kad nakon par sati mucenja napravis sebi ritam za pjesmu i odsviras je, nego kad je skines za 2 minute i ono boli te briga, udri akorde i ne sekiraj se...
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|