|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2007
Mjesto: duisburg
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg i 30.korg pa 800
![]() |
![]()
hvala prijatelju,vase misljenje mi je veoma bitno jer mislim da na ovoj stranici su ljudi koji sviraju i pjevaju profesionalno iako nemaju sansu ili srecu da nesto prenesu na traku tj snime...poznajem bezbroj kafanskih pjevaca koji su profesori za pjevanje mnogim zvijezdama ali sta je tu je...hvala jos jednom na sugestijama i pohvalama...kule....
Dodato: da naravno,maestro je napisao aranzman za ovu pjesmu....pozzzzz Dodato: hvala i vama sve najbolje.... ![]() Dodato: Citat:
Promijenjeno od kalesijaner (07.02.2011 u 22:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sjajno..... Sve naj u daljem radu
![]()
Sledeći član vam se zahvalio daca91 za ovaj koristan post: | kalesijaner (13.10.2011) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() ![]() hvala drug.... Promijenjeno od Sejox (07.02.2011 u 22:34 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Meni se svidja! Zelim ti puno uspeha !
PS! (sugestija) U sledeci spot dodaj vise ovako lepih devojaka.
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
znao sam na prvu da je dilvad odmah sam ga prepoznao....... pozdravi ga od mene i moje kolegice Visnje iz Zg....
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mojjmbg za ovaj koristan post: | kalesijaner (13.10.2011) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2009
Downloads: 235
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pohvale sve
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cvija za ovaj koristan post: | kalesijaner (13.10.2011) |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() Promijenjeno od Sejox (13.10.2011 u 17:04 sati) Razlog: Postavljen player. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Very nice...Pozdrav i sve najbolje u karijeri i životu!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | kalesijaner (13.10.2011) |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Veoma lepo zvuci dakle klasican komercijalni zvuk, sto se pevanja tice to je odlicno samo bih mogao da dodam nesto sto sam zapazio u drugoj pesmi naravno ne kao kritiku vec samo nesto sto sam primetio, dakle delay na vokalu je po mom misljenju prejak i prebrz i to sve kvari utisak pogotovo kad se izgovaraju slova s,ch,sh, te sibilante su samo problem, trebale su biti ublazene radi sto prijatnijeg slusanja. Harmonike na refrenu u pozadini me zbunjuju posto je pesma zabavnog ritma ali ok ne mora da znaci da je to lose . Dok sam ti pisao ovo preslusao sam pesmu 2-3 puta i mogu ti reci da brzo ulazi u uho, samo napred od mene velika podrska!
pozdrav
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|