|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Prvi 2xrpo koji sam imao nekih 3-4 godina nisam imao takav problem...osim na kraju cini mi se da mi pregorelo chord dioda al mislim da to zbog prve serije pa se pokazale bolji..
Inace ovaj imam ga 6-7 meseci eto pregorilo mi diplay hold taster za kratko vreme..jbg to je to valjda ce 3x bit bolji |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da malo osvjezim temu
![]() ![]()
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
glede led dioda na pa2x nema nikakve nauke.zapamti koje diode ne rade,i ako iole znas baratati sarafcigerom,odvrni sa svake strane klavijature po tri sarafa i jednostavno podignes kontrolnu tablu gore.e sad u zmes cjelu klavijaturu i kontra okrenes,znaci da ti kontrolna ploca(tasteri) bude dolje,na nekom krevetu ili sl.tj da bude na mekanom,da se ne osteti.sad odvrnes sarafcigerom stampanu polcu na kojoj su riknule diode,odneses je bilo kojem profesionalnom rtv mehanicaru da odlemi neispravne i zalemi nove.dioda ima dva pola,onaj koji je duži je +,ali moze majstor jos provjeriti.tako sam ja napravio,posao gotov za dva sata.ako hoces daj mi adresu,na pp, ja cu ti u koverti (pismu) poslati doide.(plave).
pozz darko |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio daree za ovaj koristan post: | mirandess (03.04.2011) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
jao kolega, vama hvala puno, ja ne bih da vi iz svog budzeta izdvajate novce, hvala vam kao da ste mi i poslali
![]() ![]()
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
3 Eura?? pa nece me onda sve skupa izaci 25-30 € sa rukama
![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|