|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Druze pogresna je tebi taktika.
Kao prvo taj gitarist vuce te za nos,,,to sto on umislio je detska prica.. Moj savet ti je da pocnes da radis tezge uz neko ko zna to kako da radi Ne moras za pare mozes i onako kolko samo da ispeces zanat...pa ko i da bio niko ne ce te ostati bez icega dace ti ista Medjutim ako kuci naucis 200 pesme dzaba je to kolko sto mozes na svirci na naucis makar 2 al znaces kako treba Ja sam znao puno vise pesme i kad sam prvi put izasao sa harmonikom na ozvucenje sa 14 godina....pfffffff.....usrao... Ja nisam ni slusao harmoniku, ja sviram a ne osecam buka od bubnjara...gitare..a ispred grmi... znaci moras da naucis prvo i da cujes svoj instrument na ozvucenje... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio No.1 za ovaj koristan post: | cane612 (22.02.2011) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Puno vam hvala na vasim odgovorima ,svima! stvarno ste veoma brzi. postavio sam temu u 00 15 i sutradan u 8 sam dobio odgovor... stvarno svaka cast!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
I plus imas pomoc u akordima i partiturama,gomilu pesama sa harmonijama,cak si i sam trazio nedeljno bar 3-4 pesme ranije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2009
Downloads: 154
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Nemojte da se zavaravate, pjesmu nije lako skinuti. Nabroj na prste 50 pa ces da vidis koliko je to. Dovoljno je da momislis na 50 forspila ili jos toliko prelaza odmah glava zaboli a o tekstu da ne pricamo. Harmonije su tu sitnice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 23
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nedeljno 5-15 mislim da je realno.
Ako ih vec znate pa se uvezbavate, moglo bi vise ali ni to ne mnogo vise (npr. do 30). I bio bih vise nego zadovoljan. Ipak svakoj pesmi se mora posvetiti neka paznja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Ako uspes to da odradis kao sto si planirao tj. kolega rekao stvarno svaka cast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|