|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
3mm,a 3 ili 3,3v ne znam tocno,ali rade i jedne i druge
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2007
Mjesto: Zrenjanin
Godina: 45
Downloads: 721
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: KORG PA4x
Interesi: Niente importante
![]() |
![]()
imam ja jedno pitanje..na mom pa2x nisu crkle nego preterano rade..znaci imam par ledova koji rade i kad ne bi trebalo..koliko sam skontao kvar je na nekoj ploci ... e sad meni licno to uopste ne smeta i klavijatura radi normalno..da li ako se ne popravi moze da prouzrokuje neki dalji kvar???npr da klavijatura rikne skroz??!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Te diode sluze za informisanje korisnika koje opcije su aktivirane ili ne pa samim tim je isto tako lose ako su stalno ukljucene kao i da ne rade uopste.
Inace nemaju nikakvog uticaja na rad klavijature.Ako ti izgori svetlo na prednjem faru auta od toga ti se auto nece pokvariti..ili? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Veoma retko se desi da ako crkne driver za diode i one svetle stalno da prouzrokuje nesto dalje,tj da izblokira dalje instrument da je neupotrebljiv
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2011
Godina: 35
Downloads: 11
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Tyros 2
![]() |
![]()
ako ne popraviš, vidjet ćeš što će se desiti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@mikikg
Kolega.. Vi ste upravo napisali da kada bi neko ukljucio sve komande na Korg PA2 xpro...on bi se pokvario ![]() Sta vam je ljudi...ta lampica ne zna dali ste je vi rucno aktivirali ili ja neki spoj na integralcu....ili na maticnoj ploci nemojte mesati uzrok kvara i posledice. |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2007
Mjesto: Zrenjanin
Godina: 45
Downloads: 721
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: KORG PA4x
Interesi: Niente importante
![]() |
![]()
drugo ja kad ti led crkne onda znas da je otisao i zamenis ga..ali meni ima ledova koji rade npr kad su ne aktivni za 30-40% osvetljenja znaci ne sija kao kad je upaljen nego na pola snage..e sad klavijatura je kupljena nova i posle mesec dana su ti ledovi poceli da sijaju a sky music nije prihvatio garanciju..tj objasnjenje je bilo da taj kvar ne spada u garanciju..i meni to tako radi vec vise od godinu dana i nemam za sada nikakvih problema ..ali kako mi je jedan rtv majstor objasnio to se desava kad struja negde "probija" pa bas zato i pitam da li to p[robijanje struje moze da prouzrokuje neki dalji kvar..za sada ih nema ali nikad se ne zna! hvala na odgovorima!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ali generalni zakljucak je da je previse skupa sprava da bi se takve gluposti desavale... pa makar samo i diode da crkavaju...
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
a reci cu ti jednu stvar kolega, sto puta mi je draze da mi otidje 10 dioda nego ram koji kosta bog zna koliko stotina eura.... u pravu si sve sto si rekao i ti i kolega xxl.... skidam kapu! ja ne znam jel ih itko mijenjao pa da su mu se opet pokvarile? Ponavljam draze mi je 10 dioda nego ram ili maticna
![]()
#10 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Da ne duzimo mnogo, greska je prisutna, klavijatura se kvari i tako ce ostati. Mi nemozemo nista pa zato najbolje bi bilo da privrsimo ova diskusija jer nigde ne vodi nego samo se pisu replike koje i nisu bas korisne.
LOCK |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|