|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega mirandess trebalo bi da ti piše 2.02 27. juli. 2011 ako se ne varam. Neda mi se sada ići do klavijature. Ako kod tebe ne piše tako onda će biti da nisi dobro instalirao OS kao što Ace reče. Pozzz.
![]()
Sledeći član vam se zahvalio drakan za ovaj koristan post: | mirandess (10.08.2011) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo ovako, uradio sam prvo: Intro1+upalio sint, ucitao prvo Format.pkg(fajl od 800 i nesto kb) za ssdu, pa onda ugasio sint, pa opet intro1+Upalio, pa ucitao pa2x_os_res_v202 (fajl od 127mb), pa onda izgasio, pa opet isto upalio sint i drzao intro1 i ucitao pa2x_os_v202(fajl od 5.65mb)........... i isto pise.... isto sam uradio tako idem na media>utility>backup os i kliknuo na Pa2x_os_v202.... isto se sve pojavljuje.... isto pise kad se pali sint pa2xpro V2 o.s. v 2.01 2008.....
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ vule evo ucitao sam ali nece.............. kad se ucitalo restartirao sam sint i opet sve isto pise........ majke mi moje ne znam sta je ovo..... Vazda se meni neko cudo mora dogodit :/
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nesto ne radis kako treba...pretpostavljam da postupak ucitavanja znas,jedino mi pada na pamet jos da ponovo skines OS i probas da ga ucitas sa nekog drugog USB stika...to bi ja uradio. Gledaj da USB bude prazan,formatiraj ga prvo i iskopiraj samo taj PKG fajl...nije mi jasan tvoj problem,to bi trebalo da bude jednostavna stvar,e sad...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo vule ja uradih kako ste vi rekli sve.... i opet pise v.201 dec 11 2008
![]()
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sve si uradio kako treba...ne znam...ja sam to uradio pre neki dan i sve je proslo ok,nisam radio ovaj Format niti ucitavao resurse,samo OS i proslo je bez greske,mora da je tu neki zez?
Ajde uradi FORMAT prvo,pa ucitaj OS i vidi sta ce da se desi? Ili da sacekamo nekoga ko bolje zna pa da ti objasni da ne nagadjamo vise? |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | mirandess (10.08.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|