|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2012
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X 76,Korg Pa700,Korg tr
Interesi: Sviranje i pjevanje
![]() |
![]()
Ja bi uzeo pa2xpro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Absolutno Ketron Audya, Sve Mane su ispravljene sa novim OS, Live Drums sa Loops mozes da kreariras sa User Postojecim Ritmom, Dva Mic Ulaza znaci Dva Mikrofona mozes Odvojeno da Koristis sa Odvojenim Setupom za Vokalist.
U Internal je sve Real Acoustic Drums i Ostalo, tako da nemas potrebe puno Semplova da krkas, a moze da se dogradi do 256 MB RAM. Ja sam Radim sa Korg Pa2x i sakupljam Pare za Ketrona Audya 5 jer sam jednostavno poludio kad sam je probo. Necu da se svadjam sa kolegama i da Gluposti pricam ali ko Proba Ketron Audya drugacije ce da razmislja. A ima i ova Moze se i sa Pa80 da radi samo je nasteluj i rokaj... Pozz! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Gdje si hrci hebo ga zivot
![]() ![]() Znaci i ti si probao audiyu?De mi reci da li znas jel se moze terca da napravi na Audiyi i kako..tj drugi glas kad sviram prvi ton..Niko nista o tome nigdje ne prica i ne zna,a mene zanima imali ta mogucnost,jer mislim da bih mozda isto tako mogao i na ovom svom ketronu da odradim posto je slicno koliko sam ja vidio...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]()
Ketron Audya ima dobre ritmove ali solo mi se nikako nesvidja.Meni je bolji pa2xpro
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|