|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da je problem u samom ritmu jer sam i ja imao slicne probleme ranije..
Caka je u tome sto ti je ritam originalno snimljen na, recimo 127 velociti level a onda je posle menjan i smanjivam, medjutim, u prvoj sekundi tvoj procesor ga procita po originalnoj jacini pa onda ove ostale parametre... Takodje moze biti i do jacine sempla u User mestima, posto su obicno user strings otpanjeni do kraja u user bojama a u ritmu su obicno izmedju 60 i 80 Ja bih promenio boju u ritmu ili bih isao u record mode i sredio jacinu tamo... To se najcesce zna javiti ako koristis "Style change" opciju Nadam se da ces srediti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Otkrio sam u cemu je problem...imam jednu gitaru u tim ritmovima koja mi je pravila proble,samo sam nju zamenio i vise tog problema nema...u svakom slucaju svima vama hvala na pokusajima da mi pomognete i pozdrav...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.04.2011
Mjesto: Kanada
Downloads: 11
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova