|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@nesaband Sto nisi kolega zamenio G800 za G600, jer je mnogo laksi, laksu dirku i u nicemu ne zaostaje za G800, sem sto nema Synchro Stop, ali ni G800 ne pamti ritmove posle gasenja kao G600...Meni je to prelomilo sto sam uzeo G600, a ne G800...Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@AcaG600
nisam hteo da ostanem na staroj tehnologiji posto se pojavio GW8 sa kojim sam bio zadovoljan.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@nesaband aaa ok....Opravdano....Novija sprava i bolje naravno....Pozdrav
![]()
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
ev malo od mene, danas snimao, ponovo napravio triton rack za drum i bass sekciju, ostalo roland g1000 i solo na triton Le.
Cova vam je fino napiso a vi mlatite o bubnju i basu s Rolanda....hahahaha
Sledeći član vam se zahvalio GALA za ovaj koristan post: | branoy (06.06.2012) |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
samo, nije lepo nekog zvati COVA, svaki covek ima svoje ime il ovde nick. malo kulture..
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Cova je zargon,i nije nista uvredljivo,bar tamo odakle sam ja.Btw,dobri snimci,keep it up
![]()
Sledeći član vam se zahvalio mladenkom za ovaj koristan post: | branoy (07.06.2012) |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.09.2011
Mjesto: Rotterdam, Hollandija
Downloads: 4584
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 & Korg Extreme
![]() |
![]()
Odlicno svaka cast brate.
Sledeći član vam se zahvalio Merdzanovic_ za ovaj koristan post: | branoy (28.10.2013) |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
načitah se sad od početka do kraja... uf..
![]() Branoy, svaka čast na svirci, i hvala na uploadima, pomogli su mi mnogo dok sam imo i G600 i G1000... uživo odlično zvučiš, stara masna G serija (kao što bi rekli "dječiji sanduk") ![]() dobro sređena, uz Le... vrh... bez kritike što se sviranja tiče... a što se tiče pjevačice... hm.. da sam ja na tvom mjestu,(da se ovako postavim), tražio bih drugu, jer njoj još puno puno treba da bi se to zvalo pjevanjem... ona je plaćena da otpjeva, kad je plaćena za to, očekuje se od nje da to i odradi... ali vidim i da si iz malog mjesta, gdje nema baš recimo pjevačica, pa se sad živ izgubi i neznam ni šta bih ti savjetovo, ali sve u svemu, ti si za 10 ![]() ![]()
Sledeći član vam se zahvalio zeljko_mo za ovaj koristan post: | branoy (28.10.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|