|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
duplirale su se,samo ne znam kako,kad sam zavrsio temu,i postavio je,video sam 2 iste moje teme...vec sam zamolio moderatore da uklone jednu, recimo ovu,jer smo vec pokenuli debatu u onoj drugoj...hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
tema spojena
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
A da ti ipak kupis nekakav mali mikser, (imas ih vec za tridesetak eura) i rijesis na pravilan nacin sve svoje dileme i probleme. Ponekad zaista ne shvatam koliko ljudi komplikuju sebi "zivot" jer to polako prelazi u mazohizam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
razmisljao sam i o tome, ima onih jeftinih beringera,zavrsice posao u svakom slucaju,mozda budu korisni i za neku svirkicu ponekad...palo mi je takodje na pamet da LE-a povezem u line in ulaz na lap topu,posle lap top u pa2x u line in,i tgrebalo bi da sljaka...videcu vec,resicemo ga nekako...hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ja mogu spojit laptop u Fantom X6, onda Fantom X6 u Korg PA1x Pro i onda sve to zajedno ide na slušalice iz PA1-inice...tako da je to kod mene izvedivo i bez mixera
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja to ne mogu jer kao sto rekoh,LE bez sempl boarda,nema line in ulaz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |