|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hvala na odgovoru,mislio sam tebi i poslat pp,posto sam skonto da si neka zvijerka za syntove,ali nisam tio da te zamaram...ali kako da dodjem do toga da ubacim kmp ili pcg i gdje da to loadam???i koji menu se koristi da bi doso do sampl.mode i record?
a brate tebi vjerujem da je lako posto znas,ali mu u knjizi nestoji nista o tomepa ako moze manje pocetnicko uputstvo.... PS:nije da se mora ili da je hitno nego samo dobra volja ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
1.ubaci kmp file od le-ili slično na styck
2.stisni tipku sound 3.stisni tipku record 4.stisni tipku menu 5.na displeyu odaberi multisample 6.sad gore skroz u desnom uglu displaya klikni i idi na import 7.pronađeš kmp file koji si stavio na styck i ok 8.gore desno na displayu klikneš pa write pa ok, izađeš iz recorda (stisneš record dugme) .................................................. .....................sad taj sampl imaš u pa800 i sad ti preostaje da uradiš sound za taj sample-------- 1.stisneš sound tipku 2.klikneš gore u desnom uglu displaya i ideš na init sound 3.stisneš tipku menu i onda na displayu ideš na basic 4 odabereš koliko oscilatora hoćeš da koristiš 5.prelaziš skroz dole na displaju na drugu ili treću stranicu ,neznam sad napamet a pa800 mi nije tu,,,,u glavnom ima gore gdje možeš obilježiti dali hoćeš da obrađivaš samplove iz rom-a ili ram-a ti izaberi ram ako hoćeš da uradiš efekte i ostalo za sample koji si učitao.... kad sve završiš onda klikni desno gore na displayu write sound i upiši ime - ok, i to je to. sad trebaš uraditi i performance za taj sound ali uzmi neku koja ti je uradita na pa800 od neke slične boje i gore na uper 1 ili 2 ili 3 koji hoćeš klikni i pronađi onaj sound kojeg si spremio..................... E SAD KO VIŠE ZA OVU TEMU POSTAVI ISTO PITANJE IDE NA MARS U SVEMIR HAHAH Promijenjeno od elvir (25.03.2008 u 20:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hahahahaha.....jeli sa flasom kisika ili bez????
hvala vam puno....ali sam ovo sve prelisto a nisam ove teme naso nigdje... izvinjajem se.... jos jednom hvala!!!!!
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hehe Mala šala, Nije Ni Opisano Ni U Jednoj Temi Kako Treba ,,,ali Sad Bi Trebao Svako Da Skuži
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
moram to isprobat....
moram samo onaj citac kartica a da nabavim nemogu inace smartmedia karticu na kompjuter....da punim ksc pa cu ti javim jesam li prokuzio ili ne.... a inace,jesi li ti to kod sebe radio i jesi li zadovoljan bojama???
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jesam Radio ,,,,,,a Zadovoljan Sam Sa Bojama ,samo što Ima Posla Dok Se Srede Efekti I Slične Stvari
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...ok...
hvala jos jednom... idem sad da nabavim to sto mi treba pa se javim ako mi ista uspije!!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, pa800, tritona |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|