|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Skini sa torrenta Eset Smart Security sa Fixom, i peglaj...A ovo update...Proveri da li ti je tacan datum na kompjuteru...
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Kasperski je definitivno najkvalitetniji antivirus na trzishtu ali avaj, kako neko reche, ima 2 velike mene.
Jedna je da guta memoriju i procesorsku snagu, kada je u punom radu, a druga je da se placa. NOD32 nema problem sa gutanjem sistemskih resursa, ali ne pronalazi sve viruse koje pronalazi Kaspersky. Sad, odluka je na vama samima shta vam vishe odgovara. I da... AVG je sasvim pristojno free reshenje. Naravno da NIJE bolje od prethodna dva, ali je najbolje free reshenje, koje sam ja probao. Problem sa update-om, je verovatno zvog toga shto je istekla licenca ili je bleklistovana, ako je kasperski u pitanju. NOD32 ista stvar, ako nije u pitanju FIX nego licenca. I NE skidaj ovakve stvari sa torrenta. Potrazi alternativu. Torenti su sada uglavnom pod kontrolom RIE i MPAA, kao i emule, tako da moze da se desi da ti antivir napravi vishe sranja nego virus. Biliv mi, lichno sam vidjao takve stvari. Pronadji alterntivni izvor, ili jednostavno idi na sajt proizvodjacha i pazari program... ![]() Ili ubaci vec pomenuti AVG. Sasvim lepo radi... ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto se tice da imam dva ili vise antivirusa, to ste pogodili. (to sam i napisao) A sto se tice da ne ide to tako, znam da ne ide, ali meni ide. Pogledajte: Avira Antivirus mi je glavni antivirus...znaci koristim ga za one velike antiviruse i malware itd. itd. Ad-aware 2007 je antivirus koji trazi cookies, one sitne, i malware....mozda i crve-worms, ali nisam siguran. I TRECI antivirus koji koristim je (to je vise program nego antivirus) Spybot Search&Destroy. Odlican program koji trazi registry kljuceve i spybote koji se zavuku u RAM memoriju a da vi za to ni ne znate....I to je sve donedavno radilo normalno, znaci nisu se "kosili" nijedan od tih antivirusa, i onda nijedan nece update da uradi....hmmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
druze,sve i ja to imam ali slicno.prvo taj antivirus avira promeni jer mislim da ti on pravi probleme sa update,ako imas ad-aware 2007 sa antivirusom eto ti problema.jer vec imas jedan antivirus.
moj predlog ti je ovako:AVG 8 ANTIVIRUS(u njega imas sve i za adAware,mailware,spyware...),SPYWARE DOCTOR 2008 ili AD-AWARE 2008(ali verzija bez antivirusa).to ti je moj predlog a sad ti znas najbolje kako ces i sta ces.pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Joj, bre, kombinacija ti je katastrofa...
3 programa, koji manje-vishe nichemu ne sluze... Poslushaj dzokera, ako hocesh da imash lgalan software. Ubaci AVG, i nemash problema. Ako ti legalnost nije bitna, a ne placa ti s i sl. Onda znash i sam gde mozesh pronaci KIS ili ESS. ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da je Panda naj naj nemam nikakvih problema a ima ga i sa kodovima da se nadje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]() ![]() A ja mislim da je to najgori antivirus svih vremena, ako se to u opshte i moze nazvati antivirusom. Aventualno je gori Avast... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
antivirus, nece, radi, update |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|