|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#28 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma izgleda milanche...
inace sam naivan i laka roba za navuc,to je za nepovjerovat.. zato me i navlaci ko stigne..... al sjetio sam se iste pizdarije ko alen...prije 5 godina ja u stanu a ispod,povis i sa lijeve i sa desne strane babe... doso iz kafica malo popit i otpocnem pit sam bambus u stanu oko pola pet ujutru(nije mi se dalo zaspat) i upalim klavijaturu pustim ritam a ono malo jace pojacano.....i brze bolje slusalice stavim na glavu.... al reko nesto se slabo cuju i odvrnem ja to jos na klavijaturi dok nisam fino cuo.... nakon desetak minuta lupanje na vratima,ja mislio oce neko da provali... i ja do vrata,otvorim kad dido jedan jadan u gacama a ima 80 godina kaze molim te os smanjit muziku... a meni nije jasno....kako me cuje kad imam slusalice....pa mi onda mozak poce radit... pa jebo te,kabal mi uopste nije toliko dug da bi mogo doc od klavijature do ulazni vrata a meni slusalice jos uvjek na glavi... gleda dido u mene pa pogleda u klavijaturu sto jos uvjek galami,pa pogleda opet one moje slusalice na glavi....samo se nasmija i ode... ma jebo ti sto sam mogo letit napolje....bilo me sramota...ufff
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (24.10.2008 u 18:03 sati) Razlog: milion gramaticki gresaka.... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
joooj, komsije |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|